Vučić: Ne dam da se dira u penzije, ko zvecka oružijem neka ide iz Srbije (FOTO)

- Oni koji hoće Ukrajinu u Srbiji motikama, snajperima i puškama neka idu van Srbije. U Srbiji se njima naigrati neće - rekao je lider SNS-a

  • 9

Predsednik SNS Aleksandar Vučić poručio je danas u prepunoj hali Pinki u Zemunu da bez obzira na to kakve će se reforme sprovoditi on neće dozvoliti da se dira u penzije.

- Kakve god reforme bile, imajte u vidu - penzioneri će biti poslednji u čija će prava bilo ko smeti da zadire. Bolje sa naše grbače da se uzima nego da se dira u prava penzionera - rekao je Vucicć obraćajući se penzionerima u hali Pinki.

On je dodao da je predstavnicima MMF rekao da će se troškovi smanjivati ne na uštrb penzionera već u javnom sektoru, na troškovima reprezentacije, smanjenjem broja putovanja, automobila...

Vucić je rekao da ne da da se dira u penzionere i jer je svestan da oni ne izdržavaju samo sebe već često i svoju decu i unučiće i da je svestan da bi smanjenje penzija stvorilo težak život penzionerima ali i probleme za državu.

Ocenivši da su penzioneri najodgovorniji deo društva, da je njih najteže obmanuti, te da bi bilo dobro da se briga o državnom budžetu vodi onako kako penzioneri vode računa o kućnom budžetu, Vučić im je poručio da izađu na izbore jer će se toga dana njihov glas najjasnije čuti.

Lider SNS je ponovio da su Srbiji potrebni mir i stabilnost, a ne rušenje, spaljivanje i nemiri, navodeći da je to najveća opasnost i da jedan dan nereda vraća zemlju 10 godina unazad.

- Oni koji hoće Ukrajinu u Srbiji motikama, snajperima i puškama neka idu van Srbije. U Srbiji se njima naigrati neće - poručio je Vučić dodajući da za stabilan penzioni sistem i povećanje penzija mora da se razvije stabilna ekonomija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • billy

    11. mart 2014 | 01:50

    Ej Vucicu, provaljen si odavno. Promeni plocu. Tvoja blebetanja i licemerje je toliko jadni da se ja stidim kad tebe vidim. Al strasno je ti nemas stida i obraza.

  • Milos

    10. mart 2014 | 15:22

    Normalno je da niko nece da dira penzionere kada su oni najvernije biracko telo.Oporezivanje visokih penzija u istom odnosu na kom se oporezuju plate je ekonomska rralnost Srbije sve ostalo je mazanje ociju i prikupljanje politickih poena

  • Puf

    10. mart 2014 | 15:23

    Oni koji bi za jednog Srbina streljali dto muslimana, neka idu iz Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA