Lažni naprednjaci uznemiravaju građane!

U poslednje vreme u Prokuplju, prema rečima prokupačkih naprednjaka, lažni aktivisti njihove stranke pozivaju građane telefonom, uzemiravaju ih i upućuju im poruke vulgarne sadržine. U SNS u Prokuplju pozivaju građane da svaki poziv koji je neprimeren i zadire u njihovu privatnost prijave nadležnim organima

  • 16

Prokupački naprednjaci tvrde da u poslednje vreme u Prokuplju lažni aktivisti SNS pozivaju građane telefonom, uzemiravaju ih, upućuju im poruke vulgarne sadržine i da je to neprikladna i nepristojna predizborna kampanja stranaka koje su protiv SNS.

- U pitanju su pozivi u najrazličitije doba dana i noći, kojim za sada nepoznati pojedinci žele da uruše ugled Srpske napredne stranke - kažu u prokupačkom SNS.

Oni dodaju da se poslednjih nekoliko dana više desetina građana obratilo stranci i da su zahtevali objašnjenja povodom poziva koje su primali putem fiksnih telefona.

U SNS u Prokuplju pozivaju građane da svaki poziv koji je neprimeren i zadire u njihovu privatnost prijave nadležnim organima.

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    10. mart 2014 | 16:20

    Samo ako vam oni ne uruse ugled. Inace vazite bas za ugledne i vaspitane. U proslu nedelju sam uspavala bebu i sela s muzem da rucam. Dosli su na vrata i to bas iz SNS u 15h. Eeej, nedelja u 15h! Pozvonili na vrata i probudili mi bebu. Sram da vas bude! Iz koje god stranke da ste, to ne sme da se radi! I samo me jos jedno zanima, ko ce da ocisti grad posle izbora? Lepite plakate gde god stignete!

  • Vlada

    10. mart 2014 | 15:27

    Ahahahaha sad kao lazni. Jao zivote

  • Bob

    10. mart 2014 | 15:40

    På mene su zvali iz sns 4 puta u obrenovcu.kreteni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA