ISTRAŽIVANJE: LDP kao jedina građanska partija ulazi u Skupštinu!

Srbija je odlučila da je LDP jedini predstavnik građanske opcije u parlamentu, jer prema poslednjim anketama ova stranka nalazi se na 6 odsto podrške

  • 5

Srbija je odlučila da je LDP jedini predstavnik građanske opcije u parlamentu! Time su kažnjeni oni koji su izneverili politiku Zorana Đinđića, koji su upropastili i osramotili Peti oktobar deklaracijama o pomirenju, zanemarivali ljudska i manjinska prava, predali autonomiju Vojvodine Koštunici u ruke, kažu u stranci Čedomira Jovanovića.

U telefonskoj anketi koju je od 6. do 9. marta obavila agencija Pro pozitiv, na reprezentativnom uzorku od 1.409 ispitanika, saznali smo izborno opredeljenje 63% ispitanika, a nismo mogli da saznamo izborno opredeljenje 37% ispitanih građana. Među njima, jedni kažu da nisu sigurni za koga će glasati (13% od ukupnog broja ispitanika), drugi ne žele da kažu za koga će glasati (12%), treći izjavljuju da neće izaći na izbore (12%).

Dakle, na osnovu odgovora 891 ispitanika (od ukupno 1409 telefonom pitanih građana) koji znaju za koga će da glasaju, Vučić i SNS imaju 52% glasova, SPS i Dačić 10%, LDP i Jovanović 6%, DSS i Koštunica 5%, ostali su ispod crte.

Pored toga što će SNS osvojiti preko 50 odsto glasova, zanimljivo je i to što će LDP ući u Skupštinu Srbije.

- Vreme je za LDP i LDP je svestan težine tog zadatka. Nećemo dati jednoumlju da vlada, nećemo dati gde god bili i šta god radili da Srbija ide ikud - sem dobrim putem. To je naš posao i tačka - navode iz Liberalno demokratske partije.

- Nama snagu ne daje broj poslanika, ni mesto u vlasti. Naša je snaga uvek bila u Istini i Zoranu. U tome da znamo da smo u pravu i da će nas Srbija kad-tad poslušati. Vreme je da Srbija na vreme uradi ono što mora. Vreme je da Srbija ide putem koji dobro poznaje samo LDP. Vreme je da Srbija posluša na vreme. To je naš posao i tačka - dodaje se u tekstu na sajtu LDP-a.

(Telegraf.rs / Predizborni materijal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bin Laden

    11. mart 2014 | 14:27

    Bravo Čedo najbolji si !!!

  • Čučuk Stanoje

    11. mart 2014 | 18:44

    Ldp neće ući u parlament. Padaju iz dana u dan. Ko bi glasao za narkomana.

  • niko bitan

    11. mart 2014 | 17:41

    E ako oni uđu stvarno zabrinjavajuće u kakvom smo mi kanalu. Dokle više? I ne očekujem da ćete da objavite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA