Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dejan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bosna

    17. oktobar 2015 | 17:42

    General Milan Nedic nije bio u sluzbi okupatora za vreme Drugog Svetskog Rata. Milan Nedic nije bio ni Nacista ni Fašista tokom Drugog Svetskog Rata. General Milan Nedic nije imao ništa sa Masakrom u Kragujevcu 1941. Godine. Masakr u Kragujevcu pocinili su Nemacki okupatori a ne Milan Nedic i Nedicevci. Banjicki Logor odnosno Logor na Banjici bio je Nemacki Logor a ne Nedicev Logor. Komandant Logora na Banjici bio je Nemacki Gestapovac Vili Fridrih. Streljanja u Jajincima izvrsili su Nemacki okupatori a ne Milan Nedic i Nedicevci. General Milan Nedic nije bio u sluzbi okupatora za vreme Drugog Svetskog Rata. Vlada Milana Nedica nije bila kvislinska vlada za vreme Drugog Svetskog Rata.

  • Bosna

    17. oktobar 2015 | 13:53

    Odgovor za Gospodina Dejana. General Milan Nedic nije radio za Nemce i Nemacku. Milan Nedic nije bio ni Fašista ni Nacista za vreme Drugog Svetskog Rata. Milan Nedic nije radio za okupatora tokom Drugog Svetskog Rata. General Milan Nedic nije radio za Hitlera i Nemacku. Milan Nedic bio je General Jugoslovenske Kraljevske Vojske. Za vreme Napada na Kraljevinu Jugoslaviju , General Milan Nedic je ratovao protiv Nemaca , Italijana i protiv Sila Osovine. Milan Nedic bio je Komandant 3. Armijske Grupe koja je ratovala protiv Nemaca, Italijana i protiv Sila Osovine. General Milan Nedic nije radio ni za Hitlera ni za Nemce. Armijski General Milan Nedic nije radio za okupatore za vreme Drugog Svetskog Rata. Vlada Milana Nedica nije bila kvislinska vlada uopšte tokom Drugog Svetskog Rata. Siguran sam da Milan Nedic nece nikada biti rehabilitovan i tako treba da bude.

  • Srpski Nacionalista Nedicevac

    27. januar 2015 | 14:56

    Kakva glupost i idiotizam!?Traziti rehabilitaciju ovog srpskog junaka u liberalno-demokratskom politickom sistemu,protiv kojeg se on borio i time vredjati cast ovog velikog coveka!Traziti rehabilitaciju ovog srpskog junaka od potomaka komunista i liberal-demokrata protiv kojih se on borio!Taj koji trazi njegovu rehabilitaciju zaista ne poznaje ni ideologiju a ni politicki program generala Nedica,jer se on zalagao za srpsku stalesku monarhiju i zadruzno seljacku i Veliku Sve Srbiju koja bi obuhvatala i Nedicevu Srbiju,Crnu Goru,srpski Srem i deo Bosne i Hercegovine i deo Kosova i Metohije!Kada dodje nase vreme mi cemo ovog junaka rehabilitovati,za to nam ne treba nikakva sudska presuda!Nek ti je vecna slava srpski heroju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA