VREME JE: LDP trči "Maraton za Vojvodinu" umesto završne konvencije (FOTO)

- U “Maratonu za Vojvodinu” 13. marta u proći ćemo kroz sela i gradove, doći u svaku sredinu da pred veliki posao koji počinje glasanjem 16. marta pružimo ruku svima koji žele sa nama da ga urade - navode u LDP-u

  • 4

Liberalno demokratska partija će umesto završne konvencije poslednjeg dana kampanje organizovati "Maraton za Vojvodinu", u kojem će obići sve veće gradove i razgovarati sa njima o problemima sa kojima se sreću.

Karavan LDP će od ranog jutra krenuti kroz Vojvodinu i zaustaviti se u Zrenjaninu, Kikindi, Kanjiži, Subotici, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Rumi, Inđiji, Sremskim Karlovcima i kraj "Maratona za Vojvodinu" će biti u Novom Sadu.

- U “Maratonu za Vojvodinu” 13. marta u proći ćemo kroz sela i gradove, doći u svaku sredinu da pred veliki posao koji počinje glasanjem 16. marta pružimo ruku svima koji žele sa nama da ga urade - kažu u LDP-u.

Do poslednjeg sata, minuta i sekunde izborne kampanje borićemo se za drugačiju Vojvodinu, slobodnu u odlučivanju i svakom poslu, Vojvodinu koja će biti nov izvor snage i ponosa Vojvođanima, Vojvodinu koja će biti temelj moderne Srbije.

U “Maratonu za Vojvodinu” će učestvovati predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, članovi Predsedništva i Političkog saveta stranke, kao i javne ličnosti koje podržavaju našu politiku.

Jedan od funkcionera LDP-a koji uz lidera Čedomira Jovanovića i druge stranačke funkcionere "trči" ovaj maraton, kaže za Telegraf.rs da njihov karavan ima za cilj da obiđe što više gradova i da sa što je moguće većim brojem ljudi direktno razgovara i čuje njihove probleme.

- Naš karavan svoju misiju završava večeras u 19 časova u Novom Sadu, a do tada ćemo obići skoro sva mesta u Vojvodini i zakucati na mnoga vrata, popričati sa što je moguće većim brojem građana i otvoreno im reći gde je rešenje za njihove probleme, kao i da Čanak i Tadić im nude samo praznu priču, na koju nikako ne treba ponovo da nasednu - kaže on.

Prema njegovim rečima LDP je u mnogim mestima naišao na veoma ružne scene gde su njihovi bilbordi od strane pristalica LSV-a i NDS cepali njihove plakate i pisali uvredljive poruke na bildobrdima liberala.

- Uništavaju nam bilborde, ali ništa time neće postići. Moraju da shvate da Vojvodina nije samo njihova - kaže on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nislijka

    13. mart 2014 | 10:25

    Dno dna...

  • zumbul

    13. mart 2014 | 10:57

    covek radi jedno mesec dana u kampanji, a posle cetiri godine: madagaskar, mauricijus, pakistan, indija,indonezija, filipini, tajland, tajvan, pa malo veliki i mali antili, monako, monte karlo, san trope..., pa kada mu je precvise toplo karakorum, himalaji, tibet, andi,alpi,altaj, fudzi,olimp,kilimandzaro, popokapepetl, severni i juzni pol..ma zivot ko na slici

  • Knajz Milos

    13. mart 2014 | 12:19

    Želim im da budu ispod 5%

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA