Određen pritvor vozaču kamiona koji je izazvao stravičan sudar na Novom Beogradu

Vozaču kamiona koji se sumnjiči da je izazvao lančani sudar na Novom Beogradu, Daliboru Šušnjaru, određen je pritvor do 30 dana na predlog tužioca, kako ne bi uticao na svedoke i oštećene

  • 3

Istražni sudija Osnovnog suda, na predlog tužioca odredio je pritvor do 30 dana Daliboru Šušnjaru, vozaču kamiona koji se sumnjiči da je izazvao lanačni sudar u ponedeljak na Novom Beogradu.

Pritvor je određen kako Šušnjar ne bi uticao na svedoke i oštećene. Na tu odluku, žaliće se vozačevi advokati, ali i nadležno Tužilaštvo, saznaje Telegraf. Vozač kamiona juče je na saslušanju izjavio da je proao kriz raskrsnicu dok je na semaforu bilo upaljeno zeleno svetlo, a ne crveno, kako su tvrdili  očevici.

Šušnjar je već tri puta kažnjavan zbog prekršaja u saobraćaju. Dalibor Šušnjar vozio je kamion koji je pre tri dana na Novom Beogradu udario dva tramvaja. U toj saobraćajnoj nesreći povređene su 22 osobe.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dexter

    13. mart 2014 | 12:03

    Glupost! Da utice na svedoke? Ajde razumem 1 ili 2, pa da je vračara ne bi mogao da promeni izkaz 20-30 ljudi! Ne kapiram, nije bio pijan i nije niko poginuo i roknu ga u pritvor!

  • petarBG

    13. mart 2014 | 12:30

    Svesno uleteo sa kamioncinom u raskrsnicu prosavsi na crveno svetlo i pritom ugroziti desetine zivota?!Ovaj slucaj cu ispratiti do kraja!

  • riki

    14. mart 2014 | 13:08

    Uvek obican covek najvise na...e, setimo se nekih koji su na pesackom ubili nekoga i nikom nista! Srbija je tooo!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA