UŽAS U BANJALUCI: Bačena bomba u autobus pun putnika, poginuo vozač!

Kako navode putnici, kada se autobus zaustavio na stajalištu u naselju Lazarevo, prišao je mlađi muškarac, obučen u crno i ubacio bombu u autobus

  • 19

U naselju Lazarevo u Banjaluci nepoznata osoba bacila je oko 10.30 sati bombu u autobus. Kako javlja ATV, vozač autobusa je poginuo.

Autobus "Autoprevoza" koji je vozio na liniji 13c, bio je pun putnika, ali, kako prenose mediji, niko od njih nije povređen. Sve se odigralo u Ulici knjaza Miloša.

- Autobus se zaustavio na stajalištu kod tržnog centra "Verno". Tada je prišao mlađi muškarac obučen u crno i bacio bombu u autobus. Nastao je haos - rekao je jedan od putnika za "Glas Srpske".

Od eksplozije su oštećeni automobili i okolni objekti. Bombaš je pobegao, a u toku je potraga za njim. Uviđaj je u toku.

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske Mirna Šoja rela je da eksplozija bombe u autobusu "Autoprevoza" u Banjaluci, u kojoj je danas poginuo vozač, ne predstavlja teroristički napad.

Banjalučke "Nezavisne novine" javljaju da policija traga za Željkom Stevanovićem, koji se sumnjiči za ubistvo vozača Bore Topića i napad na autobus, kao i da je njegova kuća opkoljena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA