Dva pokušaja samoubistva za pola sata u Kraljevu

Muškarac D. A. (25) iz Kraljeva pokušao je da sebi oduzme život skokom sa Ibarskog mosta. On je uspeo da preživi skok i čak dopliva do obale. U skoro isto vreme u bolnicu je primljena i devojka koja je pokušala samoubistvo ispijanjem izvesne količine otrovne hemije

  • 6

U Kraljevu su danas popodne, u razmaku od samo pola sata, dve mlađe osobe pokušale samoubistva, rečeno je Tanjugu u policiji i zdravstvenom centru.

Muškarac D. A. (25) iz Kraljeva pokušao je da sebi oduzme život skokom sa Ibarskog mosta. On je uspeo da preživi skok i čak dopliva do obale. Hitna pomoć je odmah stigla i prevezla ga u kraljevačku bolnicu. Najverovatniji razlog su porodični problemi, rečeno je Tanjug u kraljevačkoj policiji.

Direktor Zdravstvenog centra "Studenica", Zvonko Veselinović, rekao je Tanjug da je muškarac živ i da se trenutno rade ispitivanja njegovog stanja.

Veselinović je rekao da je otprilike u isto vreme u bolnicu primljena i devojka koja je pokušala samoubistvo ispijanjem izvesne količine otrovne hemije, najverovatnije "varikine".

Prema njegovim rečima, i ona je trenutno na ispitivanju u bolnici.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    13. mart 2014 | 20:02

    Sada neka se uzmi njih dvoje

  • X6

    13. mart 2014 | 21:53

    Mogo da se prehladi...jos je hladna voda...

  • Dililndzer

    14. mart 2014 | 07:54

    Iz Kraljeva idu vesti pucao, ubio skocio, dilovao, zemljotres, poplava, silovao... e moje Kraljevo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA