Pronađen mrtav u autu ispred suda!

Prolaznici su nešto posle osam sati ujutru Hitnoj pomoći prijavili da su u plavom "fijat puntu" beogradske registracije primetili da čovek sedi na mestu vozača, zavaljen na sedištu, ne dajući znake života

  • 1

Beživotno telo Mijata G. (66) iz Kragujevca pronađeno je jutros u automobilu parkiranom ispred zgrade kragujevačkog suda u centru grada.

Prolaznici su nešto posle osam sati ujutru Hitnoj pomoći prijavili da su u plavom "fijat puntu" beogradske registracije primetili da čovek sedi na mestu vozača, zavaljen na sedištu, ne dajući znake života.

- Staklo na vratima do vozača bilo je spušteno, a čovek nije delovao kao da je povređen ili žrtva nasilja. Svi su mislili da drema ili je otvorio prozor jer mu je loše. Tek oni koji su prišli vratima videli su da ne daje znake života, rekli su svedoci koji su se našli ispred suda na trgu Radomira Putnika.

Ekipa Hitne pomoći koja je došla po pozivu, zatekla je čoveka koji nije davao znake života i nije mu mogla pomoći. Prema onome što je zatečeno, pretpostavlja se da je u pitanju prirodna smrt, jer nisu primećeni nikakvi znaci nasilja. Policija je obavila uviđaj, a tužilac treba da odluči da li će telo Mijata G. biti poslato na obdukciju. Preminuli je bio prijavljen na adresi u kragujevačkom naselju Erdoglija.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA