Uhapšen policajac zbog mita od 500 dinara!

Policajac M. T. koji radi u Obrenovcu zaustavio je vozača kod Termoelektrane "Nikola Tesla". Od vozača je uzeo 500 dinara, kako mu ne bi napisao prekršajnu prijavu

  • 33

Inspektori Odeljenja za zakonitost beogradske policije uhapsili su policajca M. T. (28), zbog sumnje da je tražio i uzeo mito od jednog vozača, kako bi mu oprostio saobraćajni prekršaj.

Policajac M. T. koji radi u Obrenovcu zaustavio je vozača kod Termoelektrane "Nikola Tesla". Od vozača je uzeo 500 dinara, kako mu ne bi napisao prekršajnu prijavu.

Osumnjičenom policajcu određeno je zadržavanje od 48 sati i priveden je istražnom sudiji Višeg suda. Za primanje mita predviđena je kazna od 2 do 12 godina zatvora.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar stojanovic

    14. mart 2014 | 17:25

    Njega ce opaliti 12 god a one koji ubiju nekog max 3god posto nase sudije neuzimaju mito ha ha ha

  • GoranM

    14. mart 2014 | 18:31

    Obezglaviće korumpiranu policiju ovim hapšenjem, udarili su u sam centar osinjeg gnezda. Ovaj je sigurno u vrhu piramide.

  • aleksandra

    14. mart 2014 | 19:31

    pre neko vece na Senjaku stanem da uzmem gotov porucen buket cveca iz cvecare, u roku od par minuta se pojavio pauk i taman kad su hteli da stae lisice na tockove stvorila sam se porednjih....toliko sam pocela da kukam i da ih molim jer je zaista proslo tek nekoliko minuta da mi oproste....na kraju je policajac rekao da bezim i da vodim racuna drugi put....kazem momci da vam kupim neki sok da se zahvalim..oni kazu moze....ja dam 1000 dinara da sami kupe...iskreno pomislila sam da mi ne odnesu ipak auto...uzeli su.....nisu trazili ja sam se sama ponudila....hvala im...nije bas sve mito i korupcija....vodite racuna, o mafijasima, lopovima, i reketasima da ne kazem tajkunima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA