Ljajić: Nova Vlada za nekoliko dana ili nedelja!

- Verujem u apsolutnu pobedu, pobedu koja će nam omogućiti da tu vladu formiramo u narednih nekoliko dana, eventualno nekoliko nedelja - kaže lider SDPS-a

  • 0

Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić rekao je danas da od izbora očekuje tri stvari - veliku izlaznost birača, ubedljivu pobedu njihove koalicije i brzo formiranje nove vlade.

- Verujem u apsolutnu pobedu, pobedu koja će nam omogućiti da tu vladu formiramo u narednih nekoliko dana, eventualno nekoliko nedelja - rekao je Ljajić nakon glasanja u Petoj mesnoj zajedici u novopazarskom naselju Hadžet.

Ljajić je dodao da je kampanja u Sandžaku bila dosta mirnija nego neke prethodne, dovoljno kratka da ne bude napeta i sa incidentima koje smo imali priliku da vidimo tokom nekih prethodnih izbora.

- Posetili smo mnogo mesta, sela i naselja, razgovarali sa mnogim građanima i to je razlog našeg optimizma. Svugde smo dočekani više nego dobro i tolika podrška nas obavezuje da uradimo ono što smo u ovoj kampanji i obećali - poručio je Ljajić.

Ljajićeva SDPS na parlamentarnim izborima nastupa u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA