VUČIĆ: Vodim Srbiju u budućnost!

- Spremni smo da mnogima pružimo ruku, da nikoga nećemo nipodaštavati zbog ovakvog rezultata, naprotiv, želimo da čujemo njihove ideje - kaže lider SNS-a

  • 34

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić zahvalio se na ogromnom poverenju građanima koje su pružili listi naprednjaka čime je ta partija u 25godišnjoj istoriji Srbije ostvarila najbolji rezultat.

- Spremni smo da mnogima pružimo ruku, da nikoga nećemo nipodaštavati zbog ovakvog rezultata, naprotiv, želimo da čujemo njihove ideje. Spremni smo za dijalog sa svim relevantnim političkim partijama - kazao je on.

Vučić je istakao da Srbija ima budućnost u kojoj će njena deca živeti mnogo bolje nego danas.

- Srbija će blisko sarađivati sa svim svojim prijateljima, nastaviće žestoku borbu protiv korupcije, a ovi izbori su pokazali nedvosmislenu većinu za sve to. Garantujem građanima da će već na polovini mandata nove Vlade videti dramatičan boljitak. Već narednih dana krećemo u posao - rekao je on i dodao da mnogi ljudi nikada ne dočekaju ovakav dan koji je on danas doživeo, ali da to predstavlja samo veću odgovornost za njega i da će sve raditi u interesu građana Srbije.

- Imaćemo oko 40 poslanika više nego što je potrebno za formiranje Vlade - rekao je on i dodao da će u nju pozvati i mnoge ljude koji nisu u stranci, kao i koalicione partnere.

Prema podacima naprednjaka na uzorku od 63% SNS je osvojio 49,9, SPS- 13,9, dok su prema tim podacima cenzus prešli samo još DS i NDS, a prema tim podacima koalicija oko naprednjaka je u Beogradu osvojila 46 odsto.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brodarac brod

    16. mart 2014 | 21:45

    Sada smo gotovi ovi ce nam doci glave.deinitivno.

  • 16. mart 2014 | 21:54

    Jadna je nasa buducnost....

  • Vojislav

    16. mart 2014 | 21:51

    Vucicu zelim ti da u narednim godinama uvelicas srpsku privredu i ppkazes svetu da smo mi srbi najcivilizovaniji narod na svetu....jer ako je srbino dobro bice svakomw dobro ko je uz njega zivela srbija i vuciceva pobeda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA