Hodža ranio čoveka na biračkom mestu

Na biračkom mestu u osnovnoj školi u Sjenici, bivši hodža Ismet Graca upucao je Muriza Kozića koji je sa sa prostrelnim ranama na grudima i laktu primljen u bolnicu

  • 13

Bivši hodža iz Sjenice Ismet Graca pucao je iz pištolja na člana biračkog odbora Muriza Kozića na biralištu u osnovnoj školi "12. decembar", malo pre zatvaranja biračkog mesta.

Kozić je sa prostrelnim ranama na grudima i laktu primljen u bolnicu. Graca je prošle godine hapšen zbog sumnje da je naručio ubistvo Kozićevog brata.

Incident se dogodio kada je Graca sa porodicom došao da glasa i tu sreo Kozića sa kojim se posvađao.

- Nakon kraće rasprave izbila je tuča. Graca je tad potegao pištolj, iz neposredne blizine pucao u Kozića i dvaput ga pogodio. Hodža je potom pobegao, ali se nakon 15 minuta predao policiji. Obojica inače pripadaju istoj političkoj partiji, tako da ovo nema veze sa politikom - rekao je izvor.

Graca je sa ocem došao u policiju i doneo pištolj iz kog je pucao na Kozića.

- Na saslušanju je rekao da ga je Kozić napao i da je pokušao da ga udari. Navodno, iz straha je izvadio pištolj i pucao. Nakon saslušanja određeno mu je zadržavanje do 48 sati - kaže sagovornik Informera.

Graca je odležao godinu ipo dana jer je 2009. kod njega pronađeno pola kilograma heroina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA