EKSKLUZIVNO: Pogledajte kako je izgledalo privođenje Šarića u policiju! (FOTO) (VIDEO)

Narko bos Darko Šarić doputovao je avionom na beogradski aerodrom, odakle je sproveden u odeljenje MUP-a za potrage, a nakon toga u Specijalni sud

  • 12

Nakon što je šef narko mafije Darko Šarić uhapšen jutros u zajedničkoj akciji državnih organa Srbije i Crne Gore, on je, u pratnji policije, doputovao avionom na beogradski aerodrom, odakle je sproveden u odeljenje MUP-a za potrage, a nakon toga u Specijalni sud.

Realizacijiom ove osetljive, pažljivo i dugo planirane akcije rukovodili su ministri pravde Srbije i Crne Gore Nikola Selaković i Duško Marković.

Više informacija o hapšenju saznaće se na konferenciji za medije koja je zakazana za 12 časova u Vladi.

Policija je počela da se bavi šefom narko mafije još 2000. godine zbog pranja novca, a prvi put se u medijima pojavljuje u oktobru 2009, kada su agencije prenele da je urugvajska policija zaplenila 2,8 tona kokaina na jahti “Maui”.

Šarić, koji je prvi put uhapšen kao maloletnik 1988. godine, mogao da se pojavi pred Specijalnim sudom 24. marta, za kada je zakazan nastavak suđenja pripadnicima njegove kriminalne grupe, koji se terete za šverc više od tri tone kokaina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA