Dečak ubio muškarca koji je od njega tražio da ga oralno zadovolji!

Muškarac je ubijen udarcima metalne šipke u glavu, a njegovo telo je poslato na obdukciju

  • 14

Maloletnik (16) iz Kruševca osumnječen je da je danas, ubio muškarca starog 55 godina, a koji je od dečaka tražio da ga seksualno zadovoljava.

Policija trenutno obavlja uviđaj ubistva, i saslušava osumnjičenog dečaka. Telo ubijenog nađeno je jutros na starom kruševačkom groblju, o čemu je odmah obaveštena policija, piše "Blic".

- Odmah je obavljen uviđaj. Muškarac je ubijen udarcima metalne šipke u glavu. Njegovo telo je poslato na obdukciju - kaže za ovaj dnevni list izvor iz MUP-a.

Policija je zatim utvrdila da se radi o Jovici A. koji je iz Kruševca, a ubrzo zatim je priveden i 16-godišnji dečak, koji se sumnjiči za ubistvo. Osumnjičeni je, prema saznanjima "Blica" priznao zločin, tvrdeći da je Jovica od njega tražio da ga oralno zadovoljava, zbog čega se i odlučio na ubistvo...

Osumnjičeni je inače u poslednje dve godine često bio privođen u policiju zbog drskih krađa, o čemu je obavešten Centar za socijalni rad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Thrylos

    19. mart 2014 | 11:31

    Po procitanom tekstu zakljucujem da je i ovaj mali neka budaletina

  • asd

    19. mart 2014 | 11:37

    Kad nece drzava,narod ce da sprovodi pravdu. Da li branio porodicu od provalnika ili presudio ubici voljenog,ali ce znati zasto je to uradio ako zavrsi u zatvoru!

  • sve je moguce

    19. mart 2014 | 13:24

    Nije nemoguce da je izmislio ovu pricu, ne bi li se izvukao..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA