LISTA NAJBOGATIJIH NARKO-BOSOVA: Šarić peti sa 27 milijardi dolara!

Na prvom mestu i dalje je neprikosnoven vođa ruske mafije Semjon Mogilevič, za koga se procenjuje da raspolaže sa 54 milijarde američkih dolara

  • 20

Renomirani svetski časopis Forbs objavio je u junu 2013. godine listu najbogatijih šefova podzemlja na svetu, a ono što je interesantno je to što se osumnjičeni za trgovinu kokainom Darko Šarić našao na visokom petom mestu.

Iza njega se, na desetoj poziciji, nalazi albanski narko bos iz Makedonije Daut Kadriovski, koji je pao za jednu poziciju u odnosu na prošlu godinu, prenosi portal Cafe del Montenegro.

Njegov sunarodnik sa Kosova i Metohije Naser Keljmendi, diskvalifikovan je posle hapšenja, a pre izbacivanja sa liste najbogatijih bosova zauzimao je tek 17. mesto, prenosi Fonet. 

Na prvom mestu i dalje je neprikosnoven vođa ruske mafije Semjon Mogilevič, za koga se procenjuje da raspolaže sa 54 milijarde američkih dolara. Sledi ga sicilijanski kum Koza Nostre Mateo Mesina Denaro, poznat kao Dijabolik, sa imovinom od 48,5 milijardi dolara.

Na treće mesto popeo se kinesko-tajvanski šef Trijade, "Beli vuk" Čang An-lo, sa 42 milijarde dolara i 15.000 juana.

Sledeći je Hoakin Guzman Loera, zvani El Čapo, meksički šef Sinaloa kartela težak 35,5 milijardi dolara i dva pezosa. Na petom mestu je Šarić, koji se sa 27 milijardi dolara niotkuda probio na petu poziciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    19. mart 2014 | 14:24

    Daj pustite ga na slobodu..nek napadne prvo mesto..ajmoooo

  • loner

    19. mart 2014 | 14:10

    Nek puste coveka on je vecinu novca doneo u ovu zemlju dok ovi nasi kradu od zemlje i nose zapadu

  • Dragan

    19. mart 2014 | 15:03

    Jel zivite bolje kad je Saric uhapsen ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA