Ova super baka je nova zvezda Instagrama. Njena priča će vas rastužiti (FOTO) (VIDEO)

Beti Simpson (80), koja boluje od raka pluća, nova je zvezda na toj društvenoj mreži zahvaljujući svom praunuku koji je otvorio profil. Super-baka ima oko 280.000 pratilaca koji joj pružaju podršku u borbi sa opakom bolešću

  • 2

Amerikanka Beti Simpson (80) nova je zvezda Instagrama. Ova bakica boluje od raka pluća, a njen praunuk Zak Bajden (18) joj je otvorio profil na toj mreži kako bi na njemu zabeležio borbu svoje prabake sa opakom bolešću.

Iako je profil otvoren kako bi Betina porodica i prijatelji mogli da vide njenu borbu, on je brzo postao popularan među korisnicima Instagrama i Beti sada ima oko 280.000 pratlaca.

Na njemu unuk gotovo svakodnevno postavlja slike svoje prababe na kojima se vidi da je ta ženica, iako bolesna, vedra duhom.

- On me puno voli i zato je to uradio. Ne želi da me izgubi. Osećam se kao poznata ličnost. Ali to što sam postala zvezda na društvenim mrežama i u medijima neće da me promeni. Hoću da uživam i provodim dane sa svojom porodicom - rekla je Simpsonova.

S druge strane, Zak je rekao da je njegova prabaka zahvalna na ljubavi i podršci svih ljudi.

- Protiv raka može da se bori, a moguće je da se bude i srećan za vreme te borbe - rekao je Zak.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA