Šarić ljut na političare jer su ga "prodali"

Tokom leta od Podgorice do Beograda, Šarić je, vidno ozlojeđen, spominjao dva političara iz prethodne vlasti koji su ga, kako smatra, "prodali"

  • 12

Uhapšeni narko-bos Darko Šarić, spreman je da ispriča sve o svojim političkim i ekonomskim saučesnicima, a posebno je ljut na političara iz prethodne i aktuelne vlasti, za koje smatra da su ga "prodali".

Šarić ih je pominjao tokom leta od Podgorice do Beograda, ne krijući ozlojeđenost "za ono što su mu učinili", pišu Novosti.

Još 18 pripadnika Šarićevog narko-klana u ovom trenutku su u bekstvu. Jedan od njih je i Rodoljub Radulović, zvani Miša Banana, Šarićeva direktna veza sa političarima i biznismenima u Srbiji.

- Nameće se teza da je, zapravo, Radulović glava ove mafijaške hobotnice. Ipak, njega već dugo nismo uspeli da lociramo. Nagađamo da je dobro sakriven negde u Južnoj Americi ili Španiji, ali i da više nije među živima. Njegova smrt odgovara mnogima. Naredni meseci pokazaće, makar u naznakama, gde je Radulović i da li mu se nešto desilo - kaže izvor blizak istrazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Feki

    19. mart 2014 | 22:46

    Šarić nije glavni 100 % , ali može dosta toga da kaže.

  • opanak

    19. mart 2014 | 23:42

    Covek sa 27milijardi dolara koliko vredi moze svasta pa isto tako u price i u ovo pozoriste ne verujem,izvucen je u odredjenom trenu za odredjene poduhvate u cilju resavanja politicke scene Srbije i to je to nista drugooooo!

  • Ljiljanа.

    19. mart 2014 | 22:47

    И онда такви, актуелни, политичари да владају српским народом. Сви од реда, ЧАСТ ИЗУЗЕТЦИМА, продане душе, зарад новца а и фотеља, не заслужују да седе у никаквој влади. Очито без морала и карактера. Нормално кривицу сносе и бивши, који сви заједно, ојадише Србију. Онај одозго све види!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA