Ukrajinski poslanik prebio direktora državne televizije (VIDEO)

Pripadnici ukrajinske desno-orijentisane stranke prebili su direktora televizije i naterali ga da potpiše ostavku jer je ta TV kuća prenosila događaj iz Moskve, kada je Vladimir Putin potpisivao pripajanje Krima Rusiji

  • 14

Članovi desničarske ukrajinske stanke Sloboda, pretukli su i prinudili na ostavku direktora ukrajinske televizije Aleksandra Pantelejmonova, zbog toga što je ta TV kuća prenosila svečanost iz Kremlja, na kojoj je ruski predsednik Vladimir Putin potpisao sporazum kojim je Krim službeno pripojen Rusiji.

Desničari su Pantelejmonova udarali po glavi i vikali na njega sve dok privremeni direktor nije pristao da potpiše ostavku. Direktora su optuživali da je ruski plaćenik, a celi napad su snimali, a onda ga sami i postavili na internet.

- Potpiši ostavku. Sedi! Rekao sam ti da sedneš - vikao je na Pantelejmonova jedan od napadača.

- Evo ti papir i olovka. Potpiši ostavku, životinjo. Ti si rusko đubre - vikao je besni poslanik, na šta je pretučeni direktor odgovorio da nije Rus, nego Ukrajinac.

- Ti Ukrajinac? Ti si govno! Radiš za Moskvu i prodaješ laži Ukrajincima s našim novcem - besneli su desničari.

Inače, parlamentarna stranka Sloboda je među najvećim političkim organizacijama u Ukrajini, a vodi je Oleg Tjahnibok, jedan od lidera protesta u Kijevu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pih

    21. mart 2014 | 15:48

    Stigla i kod njih ta poznata demokratija :))

  • Tako to biva....

    21. mart 2014 | 15:45

    I posle se cude sto se Krim odcepio. Pa otici ce i istocna Ukrajina. Ta Svoboda je potpuno nacisticka partija kao hdz u hrvatskoj. ima li nekome da sada nije jasno sta se dogadja u ukrajini?

  • Eli

    21. mart 2014 | 15:58

    Kakav teror i to ti je demNkratija, i sloboda medija o koju poturaju. Jadan taj narod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA