ZGODNI I HRABRI: Striperi sprečili oružanu pljačku (VIDEO)

Pokušaj oružane pljačke prošao je neslavno za napadača koji je se pištoljem ustremio na stripere kada su ga sprečavali da im ukrade kostime za nastup, pa je na kraju završio pretučen

  • 4

Neimenovani mladić od 20-ak godina, uhapšen je nakon što je pokušao da ukrade kofer u kome su se nalazili kostimi i rekvizita jedne australijske trupe stripera, u Hotelu Ekskalibur, u Las Vegasu.

Pljačka je zaustavljena kada je mladić primećen kako pre nastupa izlazio iz salona, noseći u ruci nešto što je ličilo na kostim za predstojeći performans, čiji reditelj je primetio prisustvo stranog lica.

Mladić je tvrdio da je reč o stvarima koje je kupio za svoju devojku, ali kada je ustanovljeno da se radi o pokušaju krađe, on je izvadio svoj Magnum 44 i pucao u pravcu jednog od članova trupe.

U incident su se umešala šestorica stripera, izbivši mu pištolj iz ruke, koji je u tom trenutku opalio srećom u zid. Čini se da je bes stripera bila jača od vatrenog oružja, pa je mladić brzo savladan i predat policiji.

Osumnjičeni trenutno čeka suđenje za pokušaj ubistva, oružane pljačke i posedovanje oružja, a ukoliko bude osuđen, presuda može da mu donese i nekoliko decenija zatvora.

A šta ovi hrabri mladići rade kada ne sprečavaju oružane pljačke, pogledajte i sami.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA