Nakon sudara joj izletela beba iz utrobe i ostala siroče! (VIDEO)

U tragičnoj saobraćajnoj nesreći muž i njegova trudna žena, koji su krenuli u porodilište motociklom, sudarili su se sa drugim autom, prilikom čega je dete od siline udarca izletelo iz majčine utrobe

  • 5

Zaprepašćujuće činjenice oko rođenja deteta koje je sad siroče potresle su Kinu i dospele na naslovnice svih većih novina. Svedoci stravične nesreće koja se dogodila u sredu uveče tvrde da je trudna žena na motociklu iz svoje utrobe katapultirala dete tri metra dalje i tako mu spasila život, dok je ona poginula.

Nesreća se dogodila u kineskoj provinciji Fudžijan kada su trudnica Vang Čau (40) i njen suprug Mao (42) krenuli motociklom u porodilište lokalne bolnice. Na njih je, međutim, naletelo drugo vozilo, a dete je od siline udarca izletelo iz majčine utrobe, piše Daily Mail.

No, neki mediji pišu drugačije, tvrdeći da se žena porodila odmah nakon nesreće, rodila zdravo dete teško čak 4,5 kilograma, a potom umrla. Suprug je također preminuo, a dete je prevezeno u obližnju bolnicu.

- Teško je utvrditi kako se sve dogodilo jer još nemamo dovoljno podataka. Istina je da su neki svedoci nesreće kazali da je dete izletelo iz majčinog stomaka - kazao je predstavnik policije Ćan Ćijen.

Vang je dobila trudove, a njen muž Mao je odlučio da je sam preveze u bolnicu.

- Od porodice smo saznali da je žena dobila trudove pa ju je suprug odlučio da je motorom odveze u bolnicu. Da su pričekali Hitnu pomoć sve bi bilo drugačije - kazao je Ćijen.

Iz policije su potvrdili da je priveden 45-godišnji vozač automobila koji je navodno skrenuo na glavnu ulicu i udario u motocikl na kome su bili Vang i Mao.

- Dete je u dobrom stanju. Ima nekoliko sitnih ogrebotina i ostaće u bolnici još nekoliko dana. Nakon toga može ga, ako žele, preuzeti njegova rodbina - kazao je doktor Kuan-Jin Fan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    21. mart 2014 | 21:52

    Mnogo je slatka beba! Sto je sudbina!

  • Dragan

    21. mart 2014 | 22:04

    Mi ginekolozi vristimo od smeha na ovakve tekstove.

  • ćomi

    21. mart 2014 | 22:02

    Ma ljudi, šta je bre ovo ?!? Da sam juče umro ostao bi uskraćen za ovunadasve dirljivu pričicu ! Hvala vam do neba...Odoh da se katapultiram ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA