RAKIĆ: Objaviti prisluškivane razgovore sa Šarićem

- Zar se svi ne radujemo činjenici da su se hapšenjem Šarića stekli uslovi da se sve afere u vezi s njim reše, na mestu predviđenim zakonom, u Specijalnom sudu. Ili možda socijalisti i Ružić imaju drugačije ideje - naveo je funkcioner NDS

  • 3

Funkcioner NDS Miki Rakić predlaže da se po okončanju sudskog procesa uhapšenom narko bosu Darku Šariću donese odluka o skidanju tajne sa svih presretnutih razgovora sa Šarićem.

Rakić za današnji Kurir kaže da zbog hapšenja Šarića svi treba da se raduju jer su se stekli uslovi da se u Specijalnom sudu reše sve afere u vezi s narko bosom i da ne razume zašto je socijalista Branko Ružić nervozan.

- Zar se svi ne radujemo činjenici da su se hapšenjem Šarića stekli uslovi da se sve afere u vezi s njim reše, na mestu predviđenim zakonom, u Specijalnom sudu. Ili možda socijalisti i Ružić imaju drugačije ideje - naveo je Rakić, koji je bivši sekretar Saveta za nacionalnu bezbednosti i bivši predsednik biroa za koordinaciju tajnih službi.

Moj predlog je, dodao je, da se po okončanju sudskog postupka donese odluka o skidanju tajne sa svih presrenutnih razgovora, "pa da građani kada budu imali kompletnu informaciju mogu da sude ko je i šta radio - i gospodin Ružić, i ja".

Ružić je ranije pozvao Rakića da iznese dokaze o SPS povodom njegove tvrdnje da je SPS legalno dobijao novac od Šarića koji je zakupio klub "Vanila" u prostorijama stranke i rekao da pomenuti prostor nije izdavao SPS.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milisavic

    22. mart 2014 | 13:34

    Bravo za rakica istinu trazi covek.

  • Milan

    22. mart 2014 | 18:15

    Nesto se ne SECAM da su ga transkripti mucili do 2012. godine. Daca je velemajstor politike u Srbiji'to muci naseg Mikija,

  • srbin

    22. mart 2014 | 20:33

    pa naravno da se objave razgovori,zašto se to krije, ako se ne objavi znači tu je i sns.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA