CRNOGORAC NIJE KRIV: Narko-diler mu ukrao pasoš, pa uhapšen u Italiji pod njegovim imenom?!

Vladan Radoman, za kojeg je pisalo da je uhapšen u Italiji zbog krijumčarenja droge, obratio se policiji zbog zloupotrebe ličnih dokumenata koja su mu ukradena pre dve godine i zbog čega se njegovo ime razvlači po svetskim medijima

  • 8

Početkom vikenda skoro svi mediji na Balkanu preneli su vest kako je tridesetdvogodišnji Crnogorac, Vladan Radoman sa Cetinja, sa grupom kriminalaca uhapšen u Italiji zbog krijumčarenja dve tone kokaina, što je on demantovao.

Radoman se sa porodicom juče obratio policiji, ali i potražio pravnu zaštitu, budući da je više nego očigledno po sredi zloupotreba njegovih ličnih dokumenata ili neka druga nezakonita radnja.

-Mislio sam da je u pitanju nečija neslana šala, ali kada su članovi porodice počeli da me zovu, shvatio sam da je vrag odneo šalu i da je stvar daleko ozbiljnija. Angažovao sam advokata i zaštitu ću potražiti na sudu - kaže Radoman.

On dodaje da je najverovatnije u pitanju zloupotreba ličnih dokumenata koja su mu ukradena pre nešto više od dve godine, što je uredno prijavio policiji.

- Još uvek ne znamo o čemu se radi, ali nadamo se da će ubrzo izaći na videlo ko i šta je dovelo do situacije kojom se klevećemo moja porodica i ja - dodaje Vladan.

Radoman koji nema krivični dosije u policiji, navodi i da će iskoristiti sve pravne mehanizme kako bi se zaštitio, a njegov advokat uputio je i demanti italijanskim medijima koji su prvi preneli informaciju o njegovom hapšenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tuga :((

    23. mart 2014 | 10:04

    Pobogu citajte tekst! Covek je uredno prijavio nestanak policiji i oni to imaju u evidenciji! To moze da se desi svakom od nas kome su bilo kada bila ukradena dokumenta! Kao drugo ,svi kriminalci nisu to postali od jednom sa trideset godina,nego su sa toliko vec imali debele dosijee u policiji . Ovaj covek to nema . Ukljucite malo mozgove kad sledeci put krenete da blatite nekog . Tuga

  • dexter

    23. mart 2014 | 00:42

    Bar je ljakse sa cetinja postao bum u krimi drustvu! Haha!

  • crna.gora...+

    23. mart 2014 | 12:27

    Od ranije poznat policiji, i crnogorcima, kao cetinjanin koji je za kratko vreme smotao velike pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA