Bajden za zakon o gej pravima, opet kritikuje Ruse!

Bajden je istakao da je vreme da u Kongresu bude usvojen Zakon o zabrani diskriminacije na radnom mestu

  • 8

Američki potpredsednik Džozef Bajden je zatražio od Kongresa da stavi van zakona diskriminaciju protiv homoseksualaca na radnom mestu, istakavši da je sramotno da se o tome uopšte vodi debata u SAD.

U razgovoru sa pristalicama organizacije za prava homoseksualaca "Hjuman rajts kampejn", Bajden je izjavio da je "skoro pa varvarski" da u nekim američkim saveznim državama radnici mogu da budu otpušteni zbog svoje seksualne orijentacije, prenela je agencija AP.

Bajden je istakao da je vreme da u Kongresu bude usvojen Zakon o zabrani diskriminacije na radnom mestu, koji bi zabranjivao poslodavcima sa više od 15 zaposlenih da koriste nečiju seksualnu orijentaciju kao osnovu za donošenje odluka poput zapošljavanja, otpuštanja, unapređenja ili isplate kompenzacije.

Američki potpredsednik je takođe kritikovao zabranu takozvane "gej propagande", koju je uvela Rusija, kao i vojnu aktivnost zvanične Moskve na području Ukrajine.

Veliki ruski disident Andrej Saharov je rekao: ''Zemlja koja ne poštuje prava svojih građana neće poštovati ni prava svojih suseda.'' A to sada možemo da vidimo u Ukrajini", naveo je Bajden.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • стрептомицин

    23. mart 2014 | 10:13

    Ма ко ти брани да у тојгеноцидној творевини(над индијанцима) радиш шта желиш? Твоја земља ради шта хоћеш, али пустите и друге да живе како желе злотвори. А не свима да намећете да буду дегенерици као ви. Скини слободно гаће и нек те хефтају редом, али се нама скини са грбаче "душебрижнику"!

  • A

    23. mart 2014 | 10:30

    Posle klanja Indijanaca i vaseg medjusobnog klanja u svetu ste imali od 1890,do danas preko 120 vojnih intervencija,nicija nije gorela do zore dragi ameri.

  • YugoBosnjak

    23. mart 2014 | 10:51

    Taman zacute jedno vrijeme i pomislimo dosli su pameti a oni jos gori i jos vise dokazuju koji su ameri bolesnici i sad bi da i ostalima seju taj ''massonski otrov''.Bas iz razloga sto im u Rusiji zabranjuje svako okupljanje ,Putin je za svako postovanje i dobro je sto je prepoznao najezdu zla sa zapada,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA