Nova oaza uživanja u hotelu Moskva. Da li biste odmarali ovde? (FOTO)

Ultra moderan i savremeno opremljen spa&wellness centar "Eva" otvoren je u samom centru grada u hotelu "Moskva". Centar za odmaranje uklopljen je u pomalo rustičan izgled hotela, koji sada predstavlja spoj elegancije, stila, klasike i moderne

  • 7

Jedno od najlepših zdanja i simbola Beograda, hotel "Moskva", pored luksuznih smeštajnih kapaciteta, čuvene kafeterije i poslastičenice, elegantnog restorana - svoje sadržaje je dodatno obogatio i otvaranjem hotelskog EVA spa & wellness centra.

Na izgradnji EVA spa&wellness centra radilo se od 2012. godine, a autor projekta je mladi arhitekta Bojan Ćirović koji je uspešno spojio prepoznatljiv rustični stil ovog istorijskog hotela sa modernim rešenjima u enterijeru.

Rezultat je pročišćen, luksuzni i intimni prostor, sasvim podređen opuštanju. Poseban izazov predstavljalo je prilagođavanje novih kapaciteta postojećim – u zgradi koja je od sredine prošlog veka pod zaštitom države kao Spomenik kulture grada Beograda.

Prema njegovim rečima inspiracija je bila da se spoje elegantno klasični elementi i savremeno oblikovanje. Ali tako da se u nekim delovima jako naglasi njihova različitost, a da to opet ne smeta, već se suptilno uklopi u kontekstu oblikovanja.

- Moja ideja je bila da to izgleda kao da smo ušli u nulti nivo hotela i zatekli neke stare prostorije koje su već urađene u klasičnom dekoru i osvežili ga duhom ekstremno moderne arhitekture. Sve je u belom zato što treba da se oseti elegancija, luksuz i smirenost - kaže Ćirović.

Spa i wellness centar hotela "Moskva" poseduje sve sadržaje koje postavljaju savremeni spa standardi: finska sauna, bio sauna, parno kupatilo, veliki đakuzi, tapedarijum, slani zid, prostor za masažu i duo-masažu, manikir i pedikir zonu, teretanu – kao i laundž postor za opuštanje.

Među pažljivo dizajniranim masažama koje nudimo, specijalitet EVA spa&wellness centra je – Masaža penom. Ovaj tradicionalni ritual poreklom iz Turske je posebna čulna senzacija, a namenjen je uživanju, čišćenju i pročišćenju tela, a u Srbiji je u SPA ponudi po prvi put.

Lociran u samom centru Beograda, EVA spa & wellness centar hotela Moskva otvoren je za goste hotela, ali i vanhotelske posetioce – i time idealno je mesto da se nakon napetog radnog dana opustite, provedete kvalitetno vreme sa prijateljicom, odradite trening ili svoju dragu osobu umesto u kafić ili bioskop – iznenadite jednim zavodljivim SPA izlaskom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    24. mart 2014 | 11:00

    To je za nas luksuz sirotinja tu nema mjesta bilo bi dobro da nam pokazete na televizij da vidimo kako je u nutra hahaha

  • Au

    24. mart 2014 | 12:25

    Svaki put kad dolazim u BG osedam hotel Moskva predicno je I osoblje ljubazno.

  • gordana

    24. mart 2014 | 19:51

    Beograd pretenduje da bude pravi evropski grad, te zasluzuje da u centru grada u hotelu poput hotela Moskva ima spa centar.Prvenstveno je pozitivno da je to radio mlad covek.Kamo srece da ima vise ovakvih i slicnih poslova , tako nam ne bi mladi strucnjaci olazili iz zemlje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA