MALI: Uvodimo kamere u sve autobuse u Beogradu!

Do septembra će u svim vozilima GSP-a biti instalirane kamere, za koje se nadamo da će pomoći u prevenciji napada na vozače u javnom gradskom prevozu. Video-nadzorom do sada su pokrivena 232 autobusa

  • 8

Video-nadzor biće uveden do kraja septembra, u sva vozila GSP-a, rekao je predsednik Privremenog organa, Siniša Mali, pre usvajanja drugog kvartalnog budžeta predviđenog za 2014. godinu.

Time ćemo jedno od obećanja koje smo dali ispuniti i odmah posle usvajanja budžeta uslediće javna nabavka. Nakon nabavke sledi implementacija i očekujem da do septembra u svim vozilima GSP-a budu instalirane kamere za koje se nadamo da će pomoći u prevenciji napada na vozače u javnom gradskom prevozu - naveo je za Beoinfo Siniša Mali.

Dejan Danojlić iz sindikata „Nezavisnost” izjavio je  da je odluka da se u vozila GSP-a uvede video-nadzor, ispunjenje jednog od zahteva vozača, ali da svi panik tasteri moraju biti ispravni, kao i da se moraju uvesti kabine sa neprobojnim staklima... Video-nadzorom do sada su pokrivena 232 autobusa (novi Ikarbusi i Solarisi), ali i 30 španskih tramvaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • peca.delija

    25. mart 2014 | 11:27

    To je znaci fora. Da neko od vas ko ima firmu sa kamerama opet zgrne veliku lovu.

  • Samanta

    25. mart 2014 | 11:14

    I treba,konačno da se vidi kultura i tortura vozača i kontrolora koji ćelavim momcima sa kapuljačom ne smeju da traže kartu,a nekima traže po 2 puta u toku jedne vožnje.

  • Selidberistic

    25. mart 2014 | 13:02

    Hvala bogu pa se i ne vozim u njima, jbt uskoro ce i privatne stanove da uguraju kamere, jeb..e ih kamere i do kamera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA