NASILNIK: Bahati vozač tukao glavom radnika "Parking servisa"! (FOTO)

Luksuzni mercedes je morao biti podignut, po nalogu Saobraćajne policije i prebačen je na parkiralište na Vidin kapiji. Kada je izrevoltirani vlasnik došao po svoj automobil zadao je vozaču dizalice nekoliko udaraca glavom i naneo mu telesne povrede

  • 42

Zaposlenog vozača JKP " Parking servisa" napao je vozač crnog mercedesa, nakon što je saznao da mu je "pauk" odneo automobil koji je bio parkiran na mestu rezervisanom za osobe sa invaliditetom. Scena se dogodila oko 12 časova na Vidin kapiji.

Nakon što je korisnik zauzetog invalidskog mesta pozvao službu Servisa, luksuzni mercedes je morao biti podignut, po nalogu Saobraćajne policije i prebačen je na parkiralište na Vidin kapiji. Kada je izrevoltirani vlasnik došao po svoj automobil, počeo je verbalno da vređa zaposlene u " Parking servisu".

Posle sukoba sa policajcem i blagajnikom, pobesneli vlasnik uputio se ka vozaču dizalice i zadao mu snažan udarac glavom, nanevši mu lakše telesne povrede.

- Ovakvo sramno ponašanje i iskaljivanje besa nad ljudima koji samo rade svoj posao mora da bude najstrože kažnjeno. Mi ćemo protiv ovog i ostalih nasilnika podneti krivične prijave. Niko ne može da bude iznad zakona. Mi ćemo tome stati na put i uvesti red, a u saradnji sa policijom i pravosudnim organima uticati da se kazne odgovorni za napade na ljude koji svesno rade svoj posao - izjavio je v.d. direktor "Parking servisa" Andrija Čupković, nakon što je obišao povređenog radnika i najoštrije osudio ovakvo ponašanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    26. mart 2014 | 16:01

    Slika, ime i prezime konja iz mercedesa... Zatvor po kratkom postupku. 6 meseci do godinu dana.

  • Max

    26. mart 2014 | 16:50

    Ako je parkirao na mestu za invalida i neka su ga odneli. Ja sam pre nekoliko godina parkirao auto u Becu i zauzeo oko pola metra taxi parkiralista ljudi zvali policiju i slikali pa sam platio poprilican iznos a nije mi na pamet palo da udaram nekog jer znam sta bi tad bilo. Kod nas bez pravih kazni i zakona izgleda da mozes raditi sta hoces.

  • Alone

    26. mart 2014 | 16:39

    Hvala Bogu da su jednom i luksuzni auto digli...obicno traze nase kantomobile...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA