Videli ste smrt, svinju i konja u prevozu? Ništa još niste videli! (FOTO)

Na ovoj stranici se svakodnevno pojavljuju skoro nadrealne fotografije iz gradskog prevoza, a administrator fejsbuk stranice "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva" za Telegraf priča kako je došao na ideju da napravi ovakvu stranicu i koja je njena svrha. Svinja, konj koji čita novine, stolice, smrt...sve to možete pronaći u gradskom prevozu u Beogradu

  • 3

Fejsbuk stranica "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva" postala je pravi hit na ovoj društvenoj mreži.

Ova zanimljiva stranica trenutno ima oko 48 hiljada lajkova, a taj broj se neprestano uvećava. Na stranici se postavljaju zanimljive fotografije iz beogradskog gradskog prevoza koje putnici redovno šalju.

Tako smo imali priliku da vidimo svinju u prevozu, konja kako čita novine, ženu sa kosom koja podseća na Smrt iz kultnog filma "Vrisak...ali to nije sve!

Ako redovno pratite rad ove stranice, onda ste mogli i da vidite koliko zapravo može da se nakrivi jedan autobus na liniji 33...

Ili kako se naši sugrađani u nedostatku mesta za sedenja snalaze na odličan način...

Zašto bi samo sedeli u prevozu, kad već možete da unesete sto i recimo jedete na njemu ili radite šta vam god padne na pamet?!

Zbog svih smešnih i gotovo nadrealnih scena koje su se pojavile na ovoj stranici, odlučili smo da popričamo sa administratorom koji za Telegraf priča kako je došao na ideju i šta ova stranica zapravo predstavlja.

- Video sam da na internetu postoje slične stranice gradova koji nemaju tako zanimljiv gradski prevoz kao Beograd i odlučio sam da momentalno ispravim tu nepravdu. Pošto ovo oduzima suviše vremena za jednog čoveka, sada radim na proširenju tima ljudi kako bi mogli skoro pa momentalno da izveštavamo iz vozila gradskog prevoza - počinje priču za Telegraf administrator ove stranice koji nije želeo da otkriva svoje ime.

On, takođe, kaže da se uvek nađe neko ko ne svhati poentu fotografije ili same stranice, pa onda traži uklanjanje fotografije, što odmah bude i urađeno ako ima osnova za to. Takođe, objašnjava nam šta je poenta ove stranice.

- Stranica predstavlja ogledalo gradskog prevoza koji predstavlja ogledalo grada i svih nas. Cilj ove stranice nije da ismeje nego da zasmeje interesantnim rešenjima koje putnici nalaze u određenim situacijala ali i da ukaže na sve one probleme koji postoje u sistemu gradskog prevoza kao i da podstakne sve nas na solidarnost i pružanje pomoći onima od kojih najčešće okrećemo glavu u gradskom prevozu - dodaje za Telegraf ovaj zanimljivi mladić sa odličnom idejom.

Dok ste pročitali ovaj tekst do kraja, na stranici "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva" se verovatno pojavila neka nova zanimljiva fotografija...Trk, pa vidite šta je novo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA