HEROJ DANA? Putnik izbacio kontrolore Bus Plusa iz autobusa! (VIDEO)

Mladić star između 25 i 30 godina nije želeo da kupi kartu, ali ni da napusti vozilo na zahtev kontrolora. Došlo je do svađe, pretnji, psovanja, a na kraju, kontrolori su pobegli iz autobusa glavom bez obzira

U autobusu gradskog prevoza na liniji 94, koja saobraća od Miljakovca do Bloka 45, došlo je do nemilih scena. Naime, mladić star između 25 i 30 godina nije želeo da kupi kartu, ali ni da napusti vozilo na zahtev kontrolora. Došlo je do svađe, pretnji, psovanja, a na kraju su kontrolori Bus Plusa pobegli iz autobusa, dok je mladić nastavio vožnju.

Sve se desilo na Banjici kod stanice 5 solitera. Podsetimo, Privremeni organ grada Beograda je odlučio da se ukida sistem za naplatu karata "Bus Plus".

UPOZORENJE: Zabranjeno preuzimanje, kopiranje ili bilo kakvo drugo korišćenje video snimka bez dozvole autora ili uredništva portala Telegraf.rs. Prenošenje video snimka, dela video snimka ili fotografije preuzete iz video snimka smatraće se kršenjem autorskih prava. Autor snimka za potrebe portala Telegraf.rs: Dragutin Stojmenović 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NBg

    4. april 2014 | 18:21

    Samo u Srbiji ovaj može da bude heroj dana. Da li tako izbacuje i kasire iz prodavnice, kada treba da plati?

  • Bus plus(minus)

    4. april 2014 | 19:41

    Sta sada vi svi glumite tu kao nesto..nije on "heroj",vec je seljacina obicna...karte treba da se placaju..pa ko ima da svaki dan da po 300 din za taj prevoz(koji je inace ocajan i jedan od najgorih u Evropi) nek da.. Ne podrzavam decka,al ti isti kontrolori je*u majku kome god stignu,misle da su neki policajci i da mogu da sprovode zakon a meni pre neki dan( kad nisam doplatio mesecnu,jer nije radila obliaznja trafika u 6:30 ujutru)trazio da mu dam 1000 din da on stavi sebi u dzep da bih ja mogao da se nastavim da vozim.. Toliko o njima i tome sto "samo rade svoj posao"

  • Lady

    4. april 2014 | 18:18

    Po cemu je on heroj? Sto ne placa kartu?Sto je isterao ljude kojima je to posao? Svasta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA