Primitivci i loši primeri: Ovo Beograđani misle o Vujoševiću i Čoviću (VIDEO)

Nakon televizijske emisije "Utisak nedelje" i duela između Duška Vujoševića i Nebojše Čovića koji je prerastao u vređanje i prozivanje, Telegraf je sproveo anketu. Naši sugrađani misle da su se i jedan i drugi poneli primitivno i da daju loš primer mladima

  • 21

U emisiji "Utisak nedelje" koja nesumnjivo nikoga nije ostavila ravnodušnim, gostovali su  trener Partizana i predsednik JSD, Duško Vujošević i predsednik košarkaškog kluba Crvena Zvezda, Nebojša Čović, a obostrane uvrede su se ređale kao na traci.

Ova dva sportska stručnjaka su u nekoliko navrata upala u žučnu raspravu koja je svedočila o tome da "ratne sekire" između njih dvojice još nisu zakopane. Situacija je u nekoliko navrata pretila da preraste u ozbiljan fizički obračun.

Jutro nakon užarene atmosfere iz televizijskog studija i dvoboja između Vujoševića i Čovića bilo je obeleženo prepričavanjem rasprave, argumenata i uvreda, ali i zauzimanjem strana.

Pored toga što su mnogi naši sugrađani rekli da je njihov duel bio poražavajuće primitivan i da obojica daju loš primer mladima, pogledajte koji su još komentari "pali" u vezi sa njihovim nastupom u poslednjem izdanju emisije "Utisak nedelje".

(Mihajlo Pavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    7. april 2014 | 21:57

    Izgleda da je narod malo ukljucio mozak, niko vise ne veruje ljigavku koji je vec 20 godina uz vlast.

  • Vesna

    7. april 2014 | 22:04

    Sinoć smo gledali dva lika koje treba zatvoriti. Jednog kod Laze, drugog kod Marice.

  • Jokso

    7. april 2014 | 22:29

    Jedan majstor šlifovani, za laž i prevare u rukavicama,a drugi sirov,neobrazovan i vulgaran.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA