Kotež već dva dana bez vode zbog cevi od 150 milimetara!

Stanovnici beogradskog naselja Kotež bez vode su već dva dana zbog pucanja cevi prečnika 150 milimetara

  • 7
Grocka ljudi bez vode Foto: Milena Đorđević

Stanovnici Koteža, već drugi dan nemaju vodu u svojim domovima. Celo naselje ostalo je bez vode, a JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" dobilo je prijavu juče u 11:30 časova.

Do problema je došlo zbog kvara na vodovodnoj mreži, kada je pukla cev prečnika 150 milimetara, zbog kojeg su svi stanovnici Koteža ostali bez snabdevanja vodom. Radovi su počeli juče.

-Neki kvarovi se otklanjaju brzo, a neki malo sporije, zavisi od težine. Očekuje se da će se u toku današnjeg dana otkloniti kvar i to najkasnije do 15 časova -rečeno nam je iz kontakt centra Beogradskog vodovoda i kanalizacije.

Građani se uglavnom snalaze tako što kupuju flaširanu vodu i koriste je za maltene za sve: piće, umivanje, pranje suđa itd.

- Javljeno nam je da će voda stići juče, ali to se nije desilo, pa smo malu bebu morali da kupamo tako što smo grejali flaširanu vodu - kaže naš sagovornik iz Koteža.

(D.Čavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    8. april 2014 | 14:58

    Sve je zahvaljujuci komsiji iz koteza koji je hteo bagerom da ocisti kanal pa je probio azbestnu cev f 150 dovod za kotez.Asamim tim ta cev prolazi coveku koji je sazidao lokal na njoj. hvala

  • ptica

    9. april 2014 | 09:06

    Evo i treci dan, a od vode nema ni kapljice... Srednji vek, sta da vam kazem. Svaki put kad zovnem isti odgovor, bice danas popodne... i naravno ne bude. Tri dana bez vode u sred Beograda, neverovatno.

  • vlada

    8. april 2014 | 19:42

    Lazu, jutros sam zvao rekli do 14h dolazi voda, jutros u osam sati nije nikoga ni bilo od radnika na mestu gde je to iskopano. Zvao sam oko 16h ponovo i rekli mi da ce kvar navodno biti popravljen veceras ali da vode nece biti najranije tek do sutra 9.04. oko 15h zbog neke bezbednosti, neke fekalije u vodi su pominjali. Tako da ne ocekujte vodu veceras. I rekli su mi da ce morati sve te neke cevi da se menjaju da je sve to krpljenje neko tako da ocekujte veoma brzo radove i neimanje vode po nekoliko dana i ko zna koliko ce to sve trajati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA