NADA MACURA: Žao mi je napadača sa zoljom, pregledala bih ga da sam bila tu!

- On je samo ušao i seo, sa zoljom na kolenima. Nisam bila na tom spratu kada se to dešavalo. Taj čovek meni naudio ni meni ni nikom od zaposlenih. Mislim da mu je potrebna psihijatrijska pomoć, to se vidi po njemu - kaže portparolka Hitne pomoći

  • 6

Nakon što je muškarac osrednjih godina ušao jutros u prostorije Hitne pomoći, sa zoljom u rukama i zahtevom da ga pregleda isključivo doktorka Nada Macura, ekipa Telegrafa stupila je u kontakt s portparolkom Hitne pomoći.

Po njenim rečima, napadač ima oko 55 godina i po njegovom načinu govora vidi se da je psihijatrijski bolesnik i osoba koja ima neki složeni psihički poremećaj.

- On je samo ušao i seo, sa zoljom na kolenima. Nisam bila na tom spratu kada se to dešavalo. Taj čovek meni naudio ni meni ni nikom od zaposlenih. Mislim da mu je potrebna psihijatrijska pomoć, to se vidi po njemu, pričao je potpuno nepovezano - izjavila je Macura.

Nakon brze reakcije interventne jedinice, čovek se mirno predao i nije pružao nikakav otpor pri hapšenju.

- Ja bih ga možda i primila i pregedala, da sam tada bila na tom mestu i da sam u tom trenutku znala šta se dešava. Ovako mi ga je, iskreno, pomalo žao. Mislim da bi trebalo da dobije neku vrstu pomilovanja- navela je Macura.

(D. Čavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • made in great britain

    9. april 2014 | 18:22

    Vi mislite da bi on trebao da dobije neku vrstu pomilovanja. Ja mislim da vi niste normalni sa takvom izjavom. I prestanite pricati o zolji kad je rec o praznoj lansirnoj cevi.

  • Алексей Вольф

    9. april 2014 | 18:47

    Da ga pregleda Nada Macura....pa zašto tako drakonska kazna?!

  • XxX

    9. april 2014 | 22:04

    mozda se covek zaljubio u prelepu doktorku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA