Ovi momci su Knez Mihailovu ostavili bez daha (VIDEO)

Danilo Anđelković je u Knez Mihailovoj zasvirao na svojoj violini, a onda je iz mase zapevao operski pevač. Njih dvojica su potom održali pravi mini-koncert, koji je prolaznike ostavio bez daha

  • 18

Pored poznate činjenice da je Knez Mihailova ulica najlepša pešačka zona, takođe je poznato da je ova ulica stecište uličnih zabavljača i mnogih umetnika. Jedno mirno prolećno veče, svojom muzikom je ulepšao jedan violinista koji je sasvim spontano dobio pojačanje na svom nastupu - veoma talentovanog operskog pevača.

- Odsvirao sam "Nessun dorma", u publici je bilo između 50 i 100 ljudi, ali nisam znao da me sluša Nenad i da silan glas ključa u njegovim grudima.. Zatim sam pustio pratnju za "Vinsku pesmu" i sasvim slučajno krenuo ka delu kružoka gde je Nenad stajao, želeći da tom delu publike poklonim više pažnje - opisao je Danilo svoje iskustvo i dodao:

- Pre nego što sam čuo svoju violinu, kao da se nebo otvorilo, on nije mogao da se uzdrži, atmosfera nas je kao bujica nosila obojicu Nenad je pevao Alfreda a violina svirala Violetu. Posle Vinske pesme, publika mu nije dozvolila da se vrati, morao je da otpeva opet ni manje ni više nego najlepšu ariju Muzika za dušu - rekao je on.

Publika nije krila oduševljenje, a nećete moći ni vi.

Pogledajte video-snimak u kom je zabeležen događaj zbog kog su te večeri mnogi zastali i ostali bez daha:

(Telegraf.rs / 24 sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strasan lav

    10. april 2014 | 18:09

    Bravo,bravo,bravo,najezila sam se, mislim da vecina nas nije svesna kakve dragulje sve imamo! Ovo je nesto sto u ovim teskom vremenima leci dusu! Nikako "starlete", sumnjivi likovi i kriminalci kojima nasmediji bombarduju svaki dan!

  • Mićko s juga

    10. april 2014 | 20:10

    E to je prava slika VELEGRADA a ne neki "pinkovci" i "nove-turske" i razne sumnjive "starlete".Perfektan mini koncert.Bravo.

  • sasa

    10. april 2014 | 17:43

    BRAVO ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA