Na humanitarnoj aukciji fondacije Novak Đoković prikupljeno 388.351 dinar

U Skupštini grada Beograda bila su izložena 33 ručno rađena čokoladna jaja. Sredstva prikupljena na ovoj humanitarnoj aukciji predviđena su za rekonstrukciju osnovnih škola i pedagoških ustanova

  • 3

Fondacija "Novak Đoković" i kompanija "Art Ival" prikupili su večeras na humanitarnoj aukciji 388.351 dinar za rekonstrukciju osnovnih škola i pedagoških ustanova u selu Sirča kod Kraljeva i Oblačina u opštini Merošina.

Sredstva su prikupljena u okviru projekta "Školice života - zajedno za detinjstvo", a na humanitarnoj aukciji u Skupštini grada bila su izložena 33 ručno rađena čokoladna jaja.

Kako je saopšteno iz Fondacije, projekt menadžer Gorana Džudža Jakovljević rekla je da su zadovoljni uspehom aukcije, čiji je cilj bio da se skupe sredstva kako bi nastavili da stvaraju kreativne i stimulativne uslove za odrastanje dece iz socijalno ugroženih sredina i to kroz ulaganje u sistem predškolskog obrazovanja i edukaciju vaspitača i nastavnika.

- Želimo da svi zajedno radimo na tome da svako dete u Srbiji ima pravo da raste i razvija se u okruženju gde će moći da ostvari svoj potencijal. Verujmo u njihove snove - rekla je Jakovljević.

Aukciji su prisustvovale ličnosti iz javnog i kulturnog života i ugledni predstavnici privrede, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vv

    15. april 2014 | 01:44

    Svaka čast za napor i humanost, ali ovo je toliko smešna cifra

  • Vuk

    15. april 2014 | 02:45

    3 hiljade evra je smešno za bilo kakvu rekonstrukciju

  • Slavica

    15. april 2014 | 02:22

    Hvala svim dobrim ljudima, nazalost, takvih je vrlo malo, kao da cemo moci nesto da ponesemo sa sobom. Deca su nasa buducnost, budimo dobri prema njima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA