BORBA ZA STEPU STEPANOVIĆA: Peticija protiv promene imena ulice!

Udruženje stanovnika naselja Stepa Stepanović, predložilo je potpisivanje peticije i pozvalo građane da reaguju, oštro kritikujući odluku o promeni naziva ulice. Na svim zgradama koje se nalaze u ulici čije je ime promenjeno, osvanuli su pozivi za peticiju, što je izazvalo optimizam i oduševljenje kod građana

  • 13

Nakon što je doneta odluka o preimenovanju Ulice Vojvode Stepe u ulicu Generala Štepanika, pokrenuta je peticija protiv ovog čina, kojom se građani naselja Stepa Stepanović pozivaju da zaustave ovu odluku.

Udruženje stanovnika naselja Stepa Stepanović, predložilo je potpisivanje peticije i pozvalo građane da reaguju, oštro kritikujući odluku o promeni naziva ulice. Stanovnici naselja nedavno su sklopili ugovore sa bankama, servisnim službama i firmama u kojima rade, a sada, promenom adrese, moraju sve to raditi iz početka.

Smatrajući da je gradska vlast napravila veliki problem svim stanovnicima ovog naselja, građani misle da moraju reagovati i da problem pod hitno mora biti rešen.

-Svi ljudi sa kojima sam ja razgovarala i koje poznajem, potpisaće tu peticiju. Ideja je odlična i nadam se da ćemo stati na  put ovoj suludoj odluci. Svima iz naselja je skandalozno ovo što se dešava- govori za Telegraf Jovana B. stanovnica naselja Stepe Steanović.

Na svim zgradama koje se nalaze u ulici čije je ime promenjeno, osvanuli su pozivi za peticiju, što je izazvalo optimizam i oduševljenje kod građana.

- USNSS je jako ozbiljno udruženje i verujem da će pomoći pri rešavanju ovog problema. Već su pomagali u sličnim situacijama i nisu izneverili građane. Nadam se da će tako biti i ovog puta. Ja peticiju svakako potpisujem i mislim da je to odlična ideja- kaže jedan od stanovnika naselja.

(D.Čavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • branka

    17. april 2014 | 17:18

    Ove promene, sada kada je naselje Stepa Stepanovic, odnosno ul. Vojvode Stepe koja je data ovom naselju, gotovo celo zavrseno i useljeno, izazivaju niz velikih troskova i oduzimanje silnog vremena stanovnicima istog sto je nebulozno. Niko nema ni vremena , ni novca da sve ponovo menja, to je strasno.Potpisujemo peticiju svi! Dosta nam je maltretiranja u ovom naselju, ovo je prelilo punu casu nasih problema koje smo imali (kasnjenja u izgradnji, popravke u stanovima koje i dalje traju, borba protiv nezakonite promene pratecih sadrzaja u naselju, itd..itd), tako da ne pristajemo na jos jedno dodatno maltretirranje koje nam oduzima i vreme i novac.

  • Бандо црвена

    17. april 2014 | 15:50

    Боље да су променили улицу у име генерала Веслија Кларка!!!А улицу Кнез Михајлова у улицу Хашима Тачија Змије.И овако је Београд антисрбски(усташки град).За пар година Београд ће се звати Нови Загреб ако се настави оваквим темпом!

  • Љути Четник

    17. april 2014 | 16:35

    Stepanik zasluzuje ulicu u Beogradu, ali sveto ime STEPA STEPANOVIC NE SME DA SE DIRA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA