SKANDAL: Dete udario auto ispred Doma zdravlja, lekari nisu izašli da pomognu!

Lekari Doma zdravlja "Novi Beograd" odbili su da izađu i pomognu dečaku koga su udarila kola praktično ispred ulaza u tu ustanovu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Јелена у земљи чуда
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Đeny

    02. maj 2014 | 22:24

    A jel može neko da mi objasni zašto se protiv učesnika u saobraćajnim nesrećama podnose krivične prijave ukoliko nepruže pomoć kad i oni nemaju OVLAŠĆENJA za takvu intervenciju ?????

  • Bojan Tomic

    02. maj 2014 | 17:21

    U novembru, dok sam prelazio preko kruznog toka na Slaviji stariji covek bukvalno ispred mene pada preko tramvajskih sina. Odmah se videlo da nije bezazleno, iako nisam doktor da to procenim. Odmah smo ja i jos jedan mladic pozvali Hitnu pomoc, koja ne dolazi, iako su na par minuta voznje. Srecom, u prolazu su bile i dve doktorke koje su odmah prisle da pomognu, jedna je odmah i dijagnozu postavila, i sta smemo i sta ne smemo da uradimo dok Hitna ne dodje. Tacnije, covek je mogao da se ugusi da ga nismo polozili na bok, tako da gluposti koje prica izvesna "doktorka", ogranicena samo na zakon, mada po svoj prilici i u svakom drugom smislu ne piju vodu! Nije pohvalno jedino to sto Hitna pomoc nije stigla ni posle 20 minuta, iako ih je jedna od doktorki licno zvala telefonom u kancelariji, a ne preko call centra! Ovde su srecom bili agilni. I ovde su citavu pricu zacinila dva pandura, saobracajca, kojima se jedna doktorka obraca sa pitanjem da li oni mogu da intervenisu i da ubrzaju dolazak Hitne, na sta jedan od njih kaze sta on ima da radi s njim, to mu nije nadleznost, nego da vidimo da li moze da ustane da mu zovemo taksi, da ne koci saobracaj! Sta dalje reci.

  • Milica S

    01. maj 2014 | 23:31

    Zdravstveni radnik je uvek u niskom startu... Bio u civilu ili uniformi.Prva pomoć se treba ukazati. Ljudskost na prvom mestu, savest, svest.... Nije istina da se ne sme prići.. Da nije po zakonu... I sama sam učestvovala više puta u spašavanju ljudskog života... Ne postoji zakon kada je nekome pomoć potrebna... Da tada nije bilo mene danas tih ljudi ne bi bilo.Ponosna sam što sam zdravstveni radnik i jako nesrećna što svakavi sebe istim nazivaju. Na ovo što se dogodilo mora da se reaguje!!! Jer je u suprotnom ovaj događaj direktan šamar svima nama koji zaista i jesmo zdravstveni radnici!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA