HUMANOST NA DELU: Oni nude besplatan prevoz (FOTO) (VIDEO)

Vozači drumskog i teretnog transporta firme "Nole prevoz" nude besplatne usluge na teritoiji Beograda. Ukoliko je i vama hitno potreban prevoz, vozačima ove firme možete se obratiti na broj telefona 064 545 23 20

  • 4

Grupa vozača firme za transport "Nole prevoz" oglasila se putem društvene mreže Fejsbuk da pruža potpuno besplatne usluge prevoza na teritoriji Beograda, ali i do Obrenovca koji trenutno važi za jedno od najugroženiji područija Srbije.

Zbog vanrednog stanja, "Nole prevoz" se bavi transportom džakova peska i doniranih stvari Crvenog Krsta. Inače, ova firma se bavi selidbama, dostavom građevinskog materijala i drugim uslugama kamionskog i kombi prevoza.

- Molim sve institucije kojima je usluga prevoza potrebna da nas kontaktiraju. Prevoz vršimo besplatno svima kojima je to potrebno i molim sve druge prevoznike da se uključe u ovu akciju i doprinesu poomoći onima kojima je to najpotrebnije. Za sada raspolažemo sa dva teretna kamiona i jednim kombi vozilom i iskreno se nadamo da ćemo biti od velike pomoći - kaže Ivan Gulić ispred firme "Nole prevoz" i naglašava da će vozači biti na raspolaganju 24 sata.

Ukoliko je i vama hitno potreban prevoz, vozačima ove firme možete se obratiti na broj telefona 064 545 23 20 ili putem internet stranice koji možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA