Odlaže se akcija suzbijanja komaraca iz aviona, a počinje uređajima sa zemlje

Sekretarijat za zaštitu životne sredine odlaže akciju suzbijanja komaraca iz aviona najavljenu za petak, subotu i nedelju, 23, 24. i 25. maj, zbog jakih udara vetra

  • 3

Uslovi kao što su toplota i vlaga idealni su za najezdu komaraca koji mogu da nam prenesu i mnoge vrlo opasne bolesti, a nakon najave Sekretarijata za zažtitu životne sredine da će se zaprašivanje komaraca obaviti ovog vikenda, ova akcija se ipak odlaže.

Razlog za odlaganje akcije suzbijanja komaraca iz aviona koja je bila najavljena za petak, subotu i nedelju, 23, 24. i 25. maj, su jaki udari vetra. Akcija ce biti sprovedena kada se steknu neophodni vremenski uslovi, a umesto nje danas, 23. maja, otpočinje akcija suzbijanja odraslih formi komaraca uređajima sa zemlje.

Akcija suzbijanja odraslih formi komaraca uređajima sa zemlje obuhvatiće područja Obrenovca, Lazarevca, Bariča, Umke, Ostružnice, kao i priobalje prema Čukaričkom rukavcu, Surčin, Jakovo, priobalje Save i Boljevce.

Dešavanja uživo u poplavljenim područjima možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlostavljana ciganka

    23. maj 2014 | 16:30

    Kakvi bre udari vetra lazovi 1

  • Zex

    23. maj 2014 | 22:26

    Svake godine se izmisljaju novi razlozi... kao da placaju iz svog dzepa! Dok se zadovolje svi uslovi, eto decembra!

  • Goran76

    23. maj 2014 | 19:29

    Pravda za komarce!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA