Pogledajte kako je rupa progutala pola ulice u Beogradu! (VIDEO) (FOTO)

 
  • 1

U poslednjih par nedelja zabeleženo je nekoliko zabrinjavajućih prijava klizišta u Beogradu. Pogledajte šta se desilo na uglu ulica Ramske i Volgine, jedne od najprometnijih ulica na Zvezdari

U poslednjih par nedelja zabeleženo je nekoliko zabrinjavajućih prijava pomeranja klizišta, a poslednje se odnosilo na Zvezdarsko brdo. Kako su obilne kiše prestale, a tlo počelo da naleže, tako su se pojavile nove štete.

Kritična situacija, ponovo je zabeležena na  Zvezdari na delu Volgine i Ramske ulice. Klizišta su za sada odnela dobar deo ovih ulica pa je njihova prohodnost dosta otežana.

Pored popucalog asfalta, veliki problem je i odron dubine oko 4 metara koji je do sada odneo deo ulice, nokoliko stabala i saobraćajnih znakova, pa tako predstavlja  veliku opasnost po sve učesnike u saobraćaju.

S obzirom da se klizišta vremenom šire, predstavljaju veliku opasnost po stambene objekte i okolna naselja.

Pogledajte video:

Za sada je na teritoriji Beograda registrovano preko hiljadu klizišta a pored Zvezdare, za kritične delove grada su proglašeni Višnjica, Karaburma, Mirijevo, Grocka, Zemun, Rakovica i Obrenovac kod Bariča.

(Mihajlo Pavić)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlaja

    29. maj 2014 | 23:05

    Meni deluje kao da su slike iz neke vukojebije, a ne iz centra BG-a

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA