Došli na maturu najstarijim srpskim autobusom! (FOTO)

Maturanti srednje "Pravno-poslovne" škole u Begradu odlučili su se na hrabar i krajnje originalan potez. Oni su na proslavu mature stigli najstarijim srpskim autousom

  • 10

Jun mesec označava kraj naporne školske godine i priliku da se maturanti okupe i proslave uspeh. Svako od njih teži da ostavi što bolji utisak na maturskoj večeri i da se pojavi u što originalnijem izdanju.

Iako svake godine neko pripremi nešto neuobičajeno, ovoga puta su najoriginalniji bili učenici "Pravno-poslovne" škole iz Beograda, koji su se na maturu uputili najstarijim autobusom u Srbiji!

Prvi srpski auobus, nastao je 1939. godine i korišćen je u poznatom filmu "Montevideo".

Učenici ove skole, iz odeljenja IV-8, odlucili su da budu orginalni, mastoviti i totalno drukciji od drugih, pa su za razliku od vecine koja se odlucuje za limuzine i skupe automobile izabrali ovaj autobus.

To je prema njihovim rečima izazvalo veliko oduševljenje sugrađana, pa su privukli veliku pažnju.

- Ljudi su nas odusevljeno gledali, dok smo poralazili glavnim ulicama Beograda, sve do hotela Hajat gde je odrzana matura... - navodi jedan od učenika koji je na matruru stigao ovim autobusom.

Prilikom ulaska u hotel, imali su pomanjih problema, zbog nesvakidašnjeg prevoznog sredstva kojim su došli, ali su uspeli da uđu i dočekani su uz veliki aplauz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mile

    6. jun 2014 | 17:01

    Pa ovo je tako originalno, svaka cast za ideju momci i devojke... Malo i lepih vesti, gde su prikazani mladi i njihova mastovistost, ideje... zadosadise pevaljke i starlete

  • samo ja

    6. jun 2014 | 15:44

    Ma kao u filmu: Ko to tamo peva. Trebali su samo još da ubace prasence i na prvom semaforu roštilj da raspale...Primećujem da su maturanti počeli preko dnevne štampe da se utrkavaju ko će originalnije doći na maturu. Po meni je i dalje najmaštovitiji maturant koji se pojavio na konju na maturi...

  • Lango

    6. jun 2014 | 15:18

    Fenomenalno!! :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA