Gastro radionice na Mikser festivalu (FOTO)

Na radionicama koje su organizovane u okviru Mikser festivala, posetioci su mogli da saznaju kako da eksperimentišu sa hranom, ali i koje su tajne kuhinje naših baka

  • 0

Kompanija Idea, u okviru kampanje "Beograd, grad novih IDEA", podržala je Mikser festival, najveću smotru kreativnosti i inovacija u regionu. Tako su tokom vikenda organizovane brojne gastro radionice pod nazivom "Održiva utopija", a posetioci su mogli da otkriju razne kulinarske tajne i majstorije.

U "Kuhinji novih ideja" vladala je odlična atmosfera dok su poznati kuvali za posetioce festivala.

Prvog dana festivala, Nada Ličina, iz organizacije "Na putu zdravlja", objasnila je prisutnima kako da od tradicionalno gajenih namirnica sa našeg geografskog područja naprave obroke, koji će organizam očistiti od toksina i dati mu dodatnu energiju i snagu.

Tokom vikenda na IDEA gastro radionicama čuveni kuvar Vanja Puškar pokazao je posetiocima kako da eksperimentišu sa hranom i učio ih inovativnim tehnikama pripremanja ukusnih jela. Tajne kuhinje naših baka, zaboravljene specijalitete i najslađe mirise detinjstva predstavila je škola kuvanja "Il Primo".

Kompanija IDEA, kroz svoju kampanju "Beograd, grad novih IDEA" nastoji da podrži najaktuelnije gradske manifestacije promovisanjem brojnih dešavanja koje unapređuju kulturni i umetnički život u prestonici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA