PONOVO RADI FILMSTREET: Vreme je za veliko platno, a ne male ekrane!

Naredna tri meseca, Studentski i Tašmajdanski park, Kalemegdan, Skadarlija, Zemunski kej i drugi živopisni komšiluci ugostiće kultne filmove kao što su: "Neki to vole vruće", "2001. Odiseja u svemiru" i "Trainspotting"

  • 3

Filmstreet, letnji filmski festival na otvorenom, četvrtu godinu za redom pretvoriće beogradske ulice, parkove, ćoškove i trgove u bioskopske sale na otvorenom. Zahvaljujući Amstelu, Beogradom će se tokom leta širiti filmska platna na 15 najboljih lokacija, prikazujući 40 kultnih ostvarenja svetske kinematografije.

Sada već tradicionalni, besplatni bioskop počeće svoje putovanje kroz grad uz podršku Amstela u petak, 13. juna, projekcijom legendarnog ostvarenja iz 1974. godine "Veliki Getsbi", u Studentskom parku. Atmosfera na otvaranju festivala biće u duhu legendarnih Getsbijevih žurki, a svi ljubitelji Amstela imaće priliku da, pored zabave, budu i deo humanitarne akcije.

U toku večeri oni će kupovinom svog omiljenog piva donirati novac za ugrožene od poplava, koji će potom biti uplaćen na namenski račun Vlade Republike Srbije.

Naredna tri meseca, Studentski i Tašmajdanski park, Kalemegdan, Skadarlija, Cvetni trg, Čubura, Zemunski kej, Palas, Savsko šetalište i drugi živopisni komšiluci ugostiće kultne filmove poput komedije "Neki to vole vruće", najvećeg naučno-fantastičnog ostvarenja "2001. Odiseja u svemiru" i autentičnog "Trainspotting-a".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    11. jun 2014 | 19:54

    Malo truda,malo masta, i proradi, letnja - basta...

  • made in great britain

    11. jun 2014 | 20:17

    Za tako nesto vredi doci i videti. I na kraju,lepo se provesti.

  • Super

    12. jun 2014 | 10:15

    A to pivo,jel ce se prodavati i posle 22h,samo pitam :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA