Prava srpska žena kuva i masira ga, dok on gleda Svetsko prvenstvo! (VIDEO)

Postoji i druga strana medalje, pa mnoge Beograđanke preduzimaju drastične mere raskida, jer se njihov dečko "ne pomera" dok gleda fudbal na Svetskom prvenstvu u Brazilu

  • 50

Svetsko prvenstvo koje se održava u Brazilu zvanično je otvoreno sinoć. Veliki broj muške populacije mogao se videti u kafićima dok su uz pivo i razgovor pratili utakmicu između Brazila i Hrvatske. S obzirom na to da žene nisu toliko pristrasne kad je fudbal u pitanju, pitali smo ih kako provode vreme dok jača polovina sedi pored malih ekrana.

Zanimljivo, većina tvrdi kako zajedno s momcima gleda fudbal i uživa u tome, kao i da im to pomaže da učvrste vezu.

Među njima izdvojila se jedna mlada, atraktivna dama, koja je detaljno objasnila put do muškog srca, kao i na koji način pomaže svom dečku da se opusti i uživa dok prati prvenstvo.

- Dok moj dečko gleda fudbal, ja ga masiram, kuvam mu i prava sam srpska žena - kroz smeh priča Kristina.

Međutim, postoji i druga strana medalje. Neke od Beograđanki su se odlučile da preduzmu drastične mere raskida, jer se njihov dečko "ne pomera" dok gleda fudbal.

- On se ne pomera i ne može da se odlepi od ekrana! Žene moraju da budu nezadovoljne zbog toga. Mogli bi da obrate pažnju i na nas, barem na poluvremenu - kaže jedna naša sugrađanka.

Ima i onih koje ne raskidaju i ne masiraju, već se prosto vode parolom: "Ako ne možes da ih pobediš, pridruži im se", pa sa svojom jačom polovinom gledaju fudbal. Kako kažu, ne pada im teško, a neke od njih i same prate igru i imaju favorite. Druge odlaze na piće ili u provod s drugaricama.

Iako se devojke i žene opredeljuju za različitu vrstu zabave tokom mnogobrojnih utakmica, jedno je sigurno - Beograđanke znaju da se provedu u svakoj situaciji.

(D. Čavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KejDi

    13. jun 2014 | 21:32

    Utakmice traju u pola krace nego njihove indijske, spanske i turske serije. Zato psst :-)

  • Milica

    13. jun 2014 | 21:40

    Ja sa mojim mužem gledam fudbal i pravim nam kokice :)

  • Wally

    13. jun 2014 | 22:11

    Dan traje 24h, čemu drama zbog tri sata fudbala dnevno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA