Ne znate kako da napravite dobru žurku? Iznajmite tramvaj i fešta počinje!

Sat vremena žurke u tramvaju koštaće vas 15.747 dinara, a agregat za muziku i lajt šou moraćete da obezbedite sami. Posle partija tramvaj morate da vratite očišćen i uredan

  • 7

Ne znate kako da napravite originalnu žurku koju će zapaziti ceo grad? Iznajmite tramvaj! A može i autobus ili trolejbus koji možete da zakupite u GSP-u na sat ili dan. U cenu iznajmljivanja uključen je i vozač.

Sat vremena žurke u tramvaju koštaće vas 15.747 dinara, a agregat za muziku i lajt šou moraćete da obezbedite sami. Posle partija tramvaj morate da vratite očišćen i uredan. Takođe, žurka na šinama moraće da se završi nešto pre ponoći, kada se tramvaj vraća u depo, pišu "24sata".

Dnevna cena zakupa tramvaja iznosi 12.062 dinara, solo bus je 5.119 dinara na sat (danju) ili 35.232 dinara za ceo dan (do 12 sati i 250 kilometara).

- Studenti ETF-a su imali prezentaciju Beograda i žurku, „Srbija za mlade”. Turistička organizacija Beograda često zakupljuje tramvaje i oni nam nikada nisu ostavili neke plastične čaše, dekoraciju... Imali smo i dve privatne proslave rođendana u tramvajima. To je bio naš kolega iz Londona i jedna profesorka univerziteta. Na proslavu uvek pozovu i nas iz GSP-a - kaže Slavica Stevanović iz GSP-a, dodajući da se osim žurki, tramvaji često iznajmljuju za promocije, kako od strane umetnika tako i kompanija.

Bilo je i onih koji su želeli da nakratko ceo tramvaj bude njihov i da se sami ili sa društvom provozaju željenom trasom.

- Dolazile su velike grupe ljubitelja šinskih vozila, naročito iz Holandije koji su zakupljivali tramvaje. Bio je jedan mladi Nemac koji je nekoliko puta tokom leta dolazio i zakupljivao tramvaj na sat vremena. Vi ne možete da zamislite koliko oni mnogo znaju o tramvajima GSP-a. Unapred kažu koji model i garažni broj tramvaja žele. Znaju gde su proizvedeni, kada smo ih mi kupili, koliko takvih vozila ima - priča Stevanovićeva.

Autobusi se češće zakupljuju za potrebe prevoza grupa ljudi ili dece, a u turističke svrhe može da posluži i stari zeleni “Lejland”.

GSP vodi računa kome i kako iznajmljuje vozila kako bi sve proteklo mirno i dostojanstveno.

- Oni ne mogu da koriste alkohol, a ograničene su mogućnosti osvetljenja i ozvučenja. Mora unapred da se odredi trasa i strogo se vodi računa o tome. Oni moraju da nam dostave precizan opis programa i mi to naravno nadgledamo - kaže Stevanovićeva, i dodaje da se tramvaji najčešće iznajmljuju u krugu dvojke ili do Košutnjaka.

(Telegraf.rs /24sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA