Za vikend mladi teniseri pokazali umeće na "Imlek Mini-Tenis Open" (FOTO)

Preko 50 mališana se takmičilo na "Imlek Mini-Tenis Open" koji predstavlja tradicionalni teniski turnir za decu. Paralelno sa dečijim turnirom, ovog vikenda je održan i "Hugo Boss" turnir poznatih koji je za cilj imao sakupljanje sredstava ugrožene katastrofalnim poplavama

  • 0

Ovog vikenda na terenima "Novak", održan je tradicionalni "Imlek Mini-Tenis Open", tradicionalni teniski turnir za decu do 10 godina. Na turniru je učestvovalo više od pedeset mališana koji su učešćem zabavnom takmičenju pokazali svoje veštine sa reketom, na veliko oduševljenje publike.

Imlekovi budući teniski asovi su svojim znanjem, samopouzdanjem i ponašanjem nagovestili velike teniske domete i potvrdili da Srbija ima sjajnu tenisku budućnost. U neizvesnoj igri punoj preokreta i majstorskih udaraca, uz zabavu i druženje, najuspešniji su bili Aleksa Oparnica i Adrijana Jovanović, iako je rezultat , ipak, bio u drugom planu. Neophodno osveženje, milk šejkove, mladim teniserima obezbedila je kompanija Imlek.

"Imlek Mini-Tenis Open" predstavlja važan deo teniskog "Hugo Boss" turnira poznatih koji je, takođe, održan ovog vikenda. na teniskim terenima "Novak". Turnir poznatih je i ovog puta imao humanitarni karakter, prikupljena je pomoć za ugrožene katastrofalnim poplavama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA