STRAVIČNO: Rupa u centru Beograda preti da proguta kola i ljude! (FOTO)

Velika rupa u centru Beograda zamalo je izazvala nesreću kada je džip prednjim delom bukvalno uleteo u nju. Ona je takođe velika pretnja i za decu, jer se nalazi na tridesetak metara od Četrnaeste beogradske gimnazije

  • 14

Rupa koja se nalazi na uglu Ulice Koče Kapetana i Krunske, u centru Beograda, ne samo da preti da izazove saobraćajne nesreće i ugrozi ljudski život, već je takođe ogromna opasnost za decu, s obzirom na to da je u njenoj blizini Četrnaesta beogradska gimnazija. 

O tome svedoči i scena koja se odigrala na ovom odredištu, prilikom koje je džip za dlaku izbegao nesreću.

Automobil je uleteo prednjim delom u ovu "provaliju" nakon čega se jedva izvukao, zahvaljujući svojoj velikoj konstituciji, snazi i širokim gumama.

Ovakva pojava predstavlja najveću opasnost po mraku, kada vozila i pešaci nemaju dovoljno osvetljenja, pa se jako lako može desiti da neko nastrada.

Ova ulica je pre par godina ekskluzivno popločena, ali se predpostavlja da je do nastanka ovolike rupe došlo zbog radova prilikom kojih su menjane toplovodne cevi u Kunskoj i da se nakon toga posao sanacije terena nije obavio dovoljno kvalitetno.

Ovo nije prvi put da se Beograđani susreću s ovom vrstom opasnosti, a za sada se očekuje brza reakcija nadležnih organa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    24. jun 2014 | 11:58

    Ocekuje se brza reakcija nadleznih? To znaci da se ovekuje cudo...

  • Paladin

    24. jun 2014 | 12:22

    Uleteo dzip?? A sta radi dzip na trotoaru?? Pesackoj stazi?

  • markooooooo

    24. jun 2014 | 12:03

    U srbiji se sve fusari ulice kontejneri gradjevina jer ljudi koji rade te projekte jednostavno ih bas briga kako ce to za god dana da izgleda bitno je da se uzmu pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA