Uvek ste se pitali ko su ljudi koji grebu automobile? Ovaj čovek to radi u Beogradu! (FOTO)

Bahati muškarac izgrebao je nekoliko automobila, jedan za drugim, na Dedinju. Nakon ovog ružnog postupka i nanošenja štete, opušteno je produžio svojim putem. Na potezu je beogradska policija

Koliko vam se puta desilo da se ujutru probudite, spremite za posao, siđete na parking i zateknete užasavajući prizor - vaš automobil je izgreban! Ovo se dešava u svim delovima zemlje, ali sad smo uspeli da uhvatimo jednog od "razbojnika" na delu.

Slike koje su zabeležene 21. juna ove godine, prikazuju čoveka koji prilazi automobilu, nanosi mu štetu i opušteno produžava dalje, kao da se ništa nije desilo.

Sve se dogodilo na Dedinju, u večernjim časovima, a da bahatosti nema kraja svedoče lokalni meštani koji tvrde da nije prvi put da se ovaj muškarac tako ponaša.

Čitalac Telegrafa koji nam je posalo slike kaže da je ovaj muškarac išao ulicom i izgrebao sva kola koja su bila parkirana, između ostalog i njegova.

Na slikama se vidi da je nakon svog vandalskog čina hladnorvno produžio, nakon čega se nije ni okrenuo za sobom. 

Ukoliko ste vlasnik automobila, ovakav postupak će vas sigurno dovesti do ludila.

Na potezu je beogradska policija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prof.Dr

    16. jul 2014 | 22:59

    Imao sam tu cast i nemjerljivu srecu prije 20 godina da uhvatim jednog takvog koji je ispred mene kljucem ogrebao moje vozilo staro dva.mjeseca. Sa radoscu sam platio kaznu zbig narusavanja javnog reda i mira ucestvovanjem u tuci. Njegovi su troskovi lijecenja bili kudikamo veci!

  • Vozd

    16. jul 2014 | 22:03

    To rade neuspjeli abortusi !

  • Belogradjan

    16. jul 2014 | 23:04

    Ja sam svoj auto na kredit sa velikom mukom placam i ovo mi je horor. Policija da ga propusti kroz sake i nadoknada stete ljudim. Mrzim ove sto parkiraju kao mangupi ali za to zovi pauk policoju bilo koga ali ne da ostetis tudju imovinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA