ŠVERCERI, PAZITE SE: Na ovim stanicama ima najviše Bus Plus kontrolora!

Predstavljamo vam najkritičnija mesta u prestonici, gde će vam karte sigurno trebati. Obratite pažnju i zapamtite ih dobro, jer ćete se ovde sigurno sresti sa kontrolom

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Pripreme za pripreme
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • pera ilic

    29. jul 2014 | 08:00

    Juče oko 15,35, stanica VMA. Zaposleni VMA na stanici, svi ispod stanične nadstrešnice jer kiša lije kao iz kabla. Trojica kontrolora sa njima. Ništa neobično. Ne bih ni primetio da su kontrolori da jedan oniži debeli u beloj majici ne zapali cigaretu. Dim me zapahnu, pravo u nozdrve. Pa kud baš zapali u ovoj gužvi, ako ti se pali izađi na kišu i puši. Odbrusi mi da ga je baš briga. Na moju upadicu da je Zabranjeno pušenje na javnom mestu odbrusi mi da ga je baš briga. Odmaknem se korak i pravo pod kišu. Osmotrim lika kad ono na beloj majici krupnim slovima KONTROLA. Iza njega dva klinca u teget duksevima sa kapuljačama. I oni duvane za sve pare. Nailazi trolejbus oni pobacaše cigarete: U ovaj ćemo! I onim klincima ispod dukseva bele majice, leđa se ne vide, ali oko struka im vise očitavači Bus plus kartica. Ne zarezuju narod i duvaju im duvanski dim pravo u lice. Na poslu je najstrože zabranjeno pušenje!!! Ko će da kazni ove NEVASPITANE i bezobzirne čuvare opljačkanog blaga i njihove Poslodavce?

  • mm

    25. jul 2014 | 22:00

    kad su uveli ove kartice mislila sam da ce biti bolje...da ce svaka stanica imati svoju tarifu...nije fer da ja placam 2 stanice isto kao onaj sto se vozi do kraja... eto ja imam 2 stanice...mogu ja i peske ali imam dete od 3 godine koje ne moze toliko a tesko da mogu toliko da ga nosim... elem pogledajte malo i nas u drugim zonama... meni je karta za te 2 stanice 150 dinara!!!!Za 20 km od mog mesta do Beograda je 250 dinara u jednom pravcu!a ljudi rade za 500 dinara...i kako da se ne svercuju ajde objasnite...kod nas nema bus plus na svakom kiosku pa kad ne dopunis udare po usima...

  • Marko

    25. jul 2014 | 01:42

    Svi znamo da je BUS PLUS ili APEX sumljiva firma koja je stvorena zbog pljacke, a i metode rada su joj bile pljackaske tj. nehumane. Zasto to jos nije reseno? Da podsetimo sve gradjane zakona. Kontrolori tzv. ili sta su vec, nemaju pravo da ikoga legitimisu, sem policije i komunalne, a oni nemaju pravo da im proslede podatke iz vasih dokumenata. Ako cemo po zakonu onda po zakonu jer mi cinimo drzavu, a ne korumpirani sistem koji jos nije kaznjen. Obecano nam je da ce to sa BUSPLUS-om biti reseno pa jos nije? Ko je kriv? Ko sta krije? Gde je demokratija? Politicari ima da rade ono sto vecina kaze, a mi kazemo necemo BUSPUS, a hocemo one koji su tu nesto muvali vec jednom da se imenuju i idu u zatvor! Prosto. Izvrsite i izvestite. Vi radite za nas gospodo zaposleni u drzavnom aparatu. Mi vas placamo i mi vas biramo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA