POSLE 63 GODINE: Nema više girica u restoranu Polet!

Riblji restoran "Polet", koji je prethodnih 15 godina bio poprište sudskih sporova, i dalje će se provlačiti kroz institucije pravosuđa, zbog zapetljanih svojinskih odnosa

  • 12

Posle 63 godine rada i nekoliko sudskih sporova zatvoren je čuveni riblji restoran "Polet" na Cvetnom trgu, a prostor od 400 kvadrata vraćen je predratnim vlasnicima, porodici Saračević.

Novosti prenose da će se lokal, koji je prethodnih 15 godina bio poprište sudskih sporova, i dalje provlačiti kroz institucije pravosuđa, zbog zapetljanih svojinskih odnosa. Ugostiteljska industrija, u koju su decenijama svraćali ljubitelji ribljih specijaliteta, bila je redovna sudska mušterija.

U priči punoj obrta glavni akteri su UP "Tri grozda", i Poslovni prostor opštine Vračar kojima se u poslednje tri godine u priuključila i firma Lapovo i porodica Saračević.

I dok sudovi mere "ni po babu, ni po stričevima", nekadašnji lokal sa ukusnim giricama više ne radi, pišu Novosti. Na izlogu, pokrivenom braon papirom, flomasterom je ispisano "Saračević".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    23. jul 2014 | 17:37

    Ode, jos jedan delic, duse - Beograda...

  • Marko

    23. jul 2014 | 17:28

    Ja sam za girice u bilo čijoj 'režiji' samo da budu sveže,hrskave,ne mnogo posoljene a red je da se vrati šta je čije.

  • nada

    23. jul 2014 | 22:53

    Katastrofa. Nestade još jedan deo beogradske istorije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA