BEOGRAĐANI KRADU STRUJU: Napravljena šteta od 154 miliona! (FOTO) (VIDEO)

Krađa struje prisutna je u skoro svim delovima Beograda. Za samo šest meseci ove godine otkriveno je 4.346 slučajeva neovlašćenog korišćenja električne energije, koja je procenjena na 154 miliona dinara

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika lux
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • GuruSerbiaHaH

    28. jul 2014 | 04:08

    Uh bas mi ih je zao. Pa oni su najveci lopovi koji kradu na obracunu svakog racuna samo to ne kradu po par meseci kao ovi nego kradu 100 godina. Mnogo mi je zao sto podkradaju EPS pogotovo kad se setim da EPS ima 650 direktora od kojih je najmanje 400 visak. A to su upravo ti koji kradu struju sa ostalim krupnim lopuzama. Neka proba neki poslovodja da direktoru EPS-a posalje opomenu ili da mu posalje ekipu sa makazama. Evo garantujem da niko od njih ne placa struju. Znaci kradu je. Znaci lopovi su. Lopuže. Mnogo mi je zao sto im jos nije odzvonilo pa ne daju dozvole za vetrogeneratore, solarne panele za proizvodnju struje itd itd pa da gradjani sami proizvode 25% ukupne proizvodnje elektricne energije i pokrivaju svoje potrebe a ostatak prodaju drzavi kao u nekim normalnim drzavama. Ali na kraju ce njima biti zao sad kad odleti vecina tih lopuza od tih 650 direktora. Evo upravo danas ce ih biti upola manje. I mnogo mi je zao tih monopolista sto ne dozvoljavaju i sto ugnjetavaju alternativne izvore energije u vidu mini elektrana koje bi dosta ljudi zelelo da ima ali im ne daju dozvole i sto ekoloska grejna tela i paneli koji trose i do 10x manje struje a imaju veci toplotni ucinak pa EPS minira takvo trziste i distribuciju istih. Zbog svega toga bas mi je mnogo zao sto su nesposobni i najveci potrosaci resursa elektricne energije u evropi i sto im kradu struju. Raspustena banda bahatih samovoljnika. :)

  • MRZ

    27. jul 2014 | 21:30

    Predlazem da se direktorima u epsu smanji plata za 20% kako bi se pokrio taj gubitak. Tesko vreme doslo.

  • IN

    27. jul 2014 | 20:25

    Ih samo Beogradjani kradu. Mislim da cemo uskoro da prezivljavamo tako sto ce da krade ko sta stigne. Da se i obican svet malo ugleda na nase politicare i fukcionere. Zasto se to sto oni rade ne zove kradja i drpanje. Imati vise f-ja i na svakoj primati platu, a pri tom ni na jednoj ne raditi nista sem trositi besomucno drzavni novac, vozikati se, ici na letovanja i zimovanja drzavnim kolima, o trosku drzave. To ni jedan mediji nije otkrio to svi znamo i gledamo, mirno, samo ne znam dokle.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA